P proxyz Femtopat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #1 Çoğunuz biliyorsunuzdur, bu açık kaynaklı RAT yazılımı virüs müdür kodları güvenli midir? Yeğenimin bilgisayarına kuracağız.
Çoğunuz biliyorsunuzdur, bu açık kaynaklı RAT yazılımı virüs müdür kodları güvenli midir? Yeğenimin bilgisayarına kuracağız.
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 18 Aralık 2022 #2 Darkcomet kurabilirsiniz. Daha rahat olur.
2 246675 Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 3.812 Makaleler 6 Çözümler 22 18 Aralık 2022 #3 proxyz dedi: Çoğunuz biliyorsunuzdur, bu açık kaynaklı RAT yazılımı virüs müdür kodları güvenli midir? Yeğenimin bilgisayarına kuracağız. Genişletmek için tıkla... Öyle saçmalık mı olur? RAT yazılımı kötü amaçlı operasyonlarda kullanılır. Uzaktan kontrol istiyorsanız VNC ya da SSH kullanın.
proxyz dedi: Çoğunuz biliyorsunuzdur, bu açık kaynaklı RAT yazılımı virüs müdür kodları güvenli midir? Yeğenimin bilgisayarına kuracağız. Genişletmek için tıkla... Öyle saçmalık mı olur? RAT yazılımı kötü amaçlı operasyonlarda kullanılır. Uzaktan kontrol istiyorsanız VNC ya da SSH kullanın.
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 18 Aralık 2022 #4 246675 dedi: Öyle saçmalık mı olur? RAT yazılımı kötü amaçlı operasyonlarda kullanılır. Uzaktan kontrol istiyorsanız VNC ya da SSH kullanın. Genişletmek için tıkla... Okuldaki bilgisayarlarda güvenlik amaçlı DarkComet RAT vardı. Öğretmen bilgisayarından izleyebiliyordu ekranımızı.
246675 dedi: Öyle saçmalık mı olur? RAT yazılımı kötü amaçlı operasyonlarda kullanılır. Uzaktan kontrol istiyorsanız VNC ya da SSH kullanın. Genişletmek için tıkla... Okuldaki bilgisayarlarda güvenlik amaçlı DarkComet RAT vardı. Öğretmen bilgisayarından izleyebiliyordu ekranımızı.
2 246675 Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 3.812 Makaleler 6 Çözümler 22 18 Aralık 2022 #5 avkila.tech dedi: Okuldaki bilgisayarlarda güvenlik amaçlı DarkComet RAT vardı. Öğretmen bilgisayarından izleyebiliyordu ekranımızı. Genişletmek için tıkla... Güvenlik amacıyla güvenliği istismar etme amacıyla yazılmış bir yazılım kullanan okula ben okul demem.
avkila.tech dedi: Okuldaki bilgisayarlarda güvenlik amaçlı DarkComet RAT vardı. Öğretmen bilgisayarından izleyebiliyordu ekranımızı. Genişletmek için tıkla... Güvenlik amacıyla güvenliği istismar etme amacıyla yazılmış bir yazılım kullanan okula ben okul demem.
ayı kapanı Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 833 Çözümler 3 18 Aralık 2022 #6 avkila.tech dedi: Darkcomet kurabilirsiniz. Daha rahat olur. Genişletmek için tıkla... Hocam DarkCometin internette güvenilir hâli kaldı mı? Çoğu kişi dosyalara RAT atıp internete geri attığı için bir tık tehlikeli gibi.
avkila.tech dedi: Darkcomet kurabilirsiniz. Daha rahat olur. Genişletmek için tıkla... Hocam DarkCometin internette güvenilir hâli kaldı mı? Çoğu kişi dosyalara RAT atıp internete geri attığı için bir tık tehlikeli gibi.
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 18 Aralık 2022 #7 246675 dedi: Güvenlik amacıyla güvenliği istismar etme amacıyla yazılmış bir yazılım kullanan okula ben okul demem. Genişletmek için tıkla... Açılışında "Bak bu program böyle böyle tehlikeli cart curt falan yapabilir asabımı bozma adam gibi mi kullanıcan söyle bakim" gibi şeyleri boşuna demiyor. Program iyi ancak kötü amaçla kullanılabilir.
246675 dedi: Güvenlik amacıyla güvenliği istismar etme amacıyla yazılmış bir yazılım kullanan okula ben okul demem. Genişletmek için tıkla... Açılışında "Bak bu program böyle böyle tehlikeli cart curt falan yapabilir asabımı bozma adam gibi mi kullanıcan söyle bakim" gibi şeyleri boşuna demiyor. Program iyi ancak kötü amaçla kullanılabilir.
Fleks Picopat Katılım 10 Kasım 2023 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #8 proxyz dedi: Çoğunuz biliyorsunuzdur, bu açık kaynaklı RAT yazılımı virüs müdür kodları güvenli midir? Yeğenimin bilgisayarına kuracağız. Genişletmek için tıkla... Async RAT temiz kontrol ettim.
proxyz dedi: Çoğunuz biliyorsunuzdur, bu açık kaynaklı RAT yazılımı virüs müdür kodları güvenli midir? Yeğenimin bilgisayarına kuracağız. Genişletmek için tıkla... Async RAT temiz kontrol ettim.