saygısızlık yapma Kilopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 1.876 Çözümler 40 14 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar RX6600 eagle 3'lu fan var ve bu fiyata R5 5500 var bu sistemde i3 12100F var çok daha mantıklı geldi. Alınır mı? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2023
Arkadaşlar RX6600 eagle 3'lu fan var ve bu fiyata R5 5500 var bu sistemde i3 12100F var çok daha mantıklı geldi. Alınır mı? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
egemenow Centipat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 866 Makaleler 1 Çözümler 3 14 Ağustos 2023 #2 Bütçeniz var ise kasayı Vento, MSİ veya Thermaltake modelleri ile değiştirmenizi tavsiye ederim. Yok ise elinize para geçtiğinde PSU değiştirmenizi tavsiye ederim. Ben de Power Boost kasa ile pc almıştım, iki gün önce yeni PSU aldım.
Bütçeniz var ise kasayı Vento, MSİ veya Thermaltake modelleri ile değiştirmenizi tavsiye ederim. Yok ise elinize para geçtiğinde PSU değiştirmenizi tavsiye ederim. Ben de Power Boost kasa ile pc almıştım, iki gün önce yeni PSU aldım.