ibrahimsmaet Centipat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 255 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2025 #1 Var mı AOT'dan daha iyi ve genelde herkesin hemfikir oldugu bir anime? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Eylül 2025
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.738 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 22 Eylül 2025 #2 Suruyle cikar AOT'dan daha iyi anime.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.643 Makaleler 5 Çözümler 38 22 Eylül 2025 #3 Naruto veya Bleach. Ben çok uzun olduklarından izlemiyorum bunları yoksa çoğu genel görüşte AOT'den daha iyi deniliyor.
Naruto veya Bleach. Ben çok uzun olduklarından izlemiyorum bunları yoksa çoğu genel görüşte AOT'den daha iyi deniliyor.
poyriho Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.054 Çözümler 4 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2025 #4 ibrahimsmaet dedi: Var mı AOT'dan daha iyi ve genelde herkesin hemfikir oldugu bir anime? Genişletmek için tıkla... Herkesin genel hemfikri midir bilemem ama bence Fullmetal Alchemist Brotherhood olabilir.
ibrahimsmaet dedi: Var mı AOT'dan daha iyi ve genelde herkesin hemfikir oldugu bir anime? Genişletmek için tıkla... Herkesin genel hemfikri midir bilemem ama bence Fullmetal Alchemist Brotherhood olabilir.
Rouly Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 3.881 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2025 #5 Mangasını bitirmiştim ama hiç güzel seriydi keşke bitmeseydi veya tekrar okusaydım demedim. Zevk meselesi sanırım.
Mangasını bitirmiştim ama hiç güzel seriydi keşke bitmeseydi veya tekrar okusaydım demedim. Zevk meselesi sanırım.
EnesBaba16 Femtopat Katılım 6 Haziran 2025 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2025 #6 Bu Kişinin ne tür animeleri sevdiğine göre değişir. Ama AOT geniş bir kitleye hitap ettiği için çoğu kişi tarafından baş yapıt olarak kabul ediliyor. AOT'dan daha iyi seriler gelebilir ama zor
Bu Kişinin ne tür animeleri sevdiğine göre değişir. Ama AOT geniş bir kitleye hitap ettiği için çoğu kişi tarafından baş yapıt olarak kabul ediliyor. AOT'dan daha iyi seriler gelebilir ama zor