B BeratAdlıSahis Centipat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2024 #1 Atagame diye bir site var ama alışveriş için, güvenilir mi; deneyimi olan var mı? 2.5 binlik oyunu bedavaya koymuşlar.
Atagame diye bir site var ama alışveriş için, güvenilir mi; deneyimi olan var mı? 2.5 binlik oyunu bedavaya koymuşlar.
firrisn Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 514 Çözümler 3 Yer Türkiye Cumhuriyeti 14 Mart 2024 #2 Epinler konusunda bir şey diyemem fakat oyun hakkında aynı şeyleri söyleyemem. Hiç bulaşma. Artı 0 Eksi
KS KS B BeratAdlıSahis Centipat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2024 #3 yok oyunu zaten almam ama rp kodu almayı düşünüyorum firrisn dedi: Epinler konusunda bir şey diyemem fakat oyun hakkında aynı şeyleri söyleyemem. Hiç bulaşma. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
yok oyunu zaten almam ama rp kodu almayı düşünüyorum firrisn dedi: Epinler konusunda bir şey diyemem fakat oyun hakkında aynı şeyleri söyleyemem. Hiç bulaşma. Genişletmek için tıkla...
firrisn Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 514 Çözümler 3 Yer Türkiye Cumhuriyeti 14 Mart 2024 #4 BeratAdlıSahis dedi: Yok oyunu zaten almam ama RP kodu almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Siteden alışveriş yapan kişiler illaki olmuştur. Benim hiç tecrübem olmadığı için önerebileceğim bir tek Klasgame var. Hiç sorun yaşamadım. Artı 0 Eksi
BeratAdlıSahis dedi: Yok oyunu zaten almam ama RP kodu almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Siteden alışveriş yapan kişiler illaki olmuştur. Benim hiç tecrübem olmadığı için önerebileceğim bir tek Klasgame var. Hiç sorun yaşamadım.