Atak domaindeki hosting bağlanmıyor

Aliiscimm

Femtopat
Daha fazla  
Atak domaindeki hostingi ve domaini Google sitesdeki siteme bağlayamıyorum.
Merhaba öncelikle ben atak domainden hosting ve domain aldım Google sitesdeki sitem için.
Fakat DNS yerine her şeyi eklememe rağmen siteye erişim sağlayamıyorum. Özel alan adını Google sitese ekledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar resim olsa daha iyi olur. DNS kayıtlarıız için ipleri karalayabilirsiniz . Ayrıca ilgili domain sitesinde talep açtınız mı onlarda yardımcı olabilirler.

Maalesef 5 dakikalık işi 2 haftadır yapmaya çalışıyorum, fotoğrafları gönderiyorum.

Burada DNS kayıtları var hocam.

Dosya Ekleri

• sa.png
    sa.png
    37,3 KB · Görüntüleme: 26
Usta sen bu şekildede her şeyi karalamış oldun ama :D
Şöyle olması lazım A kayıtlarınız sunucuyu işaret etmel
Ekran Resmi 2025-04-10 ÖS 6.31.08.png
i.

Aşağıdaki adımları tamamlamış olmanız gerekiyor ki yönlendirme sağlanabilsin. Bu ayarları yapmanıza rağmen eğer halen yönlenmiyorsa atak domain'e teknik destek talebi oluşturun onlar manual filan bir şekilde hallederler.
  • Site için özel bir URL girin
    ardından
    Devam'ı tıklayın.
  • Özel URL Ekle'yi tıklayın.
  • (İsteğe bağlı) CNAME kaydını alan barındırıcınızın web sitesinde güncellemek için:
    1. Alan barındırıcınızın web sitesinde oturum açın.
    2. DNS yönetimi sayfasına gidin.
    3. CNAME ayarlarını bulun ve CNAME değeri veya takma adı bölümüne özel URL'nizi girin.
    4. CNAME hedefi bölümüne ghs.googlehosted.com yazın.
    5. Değişiklikleri kaydedin.

Benim DNS yerine binbir türlü şeyler eklenmiş, fotoyu koyduktan sonra neden?

Merhaba.
DNS kayıtlarını güncellerken pek çok kullanıcı bu tür sorunlarla karşılaşabilmekte.
Ancak biz 7/24 sizlere yardımcı olmak için buradayız.
AtakDomain.com hesabınız üzerinden "Ticket - Destek Bileti" üzerinden forum linki ve yaşadığınız sorunu özetleyen basit bir açıklama ile bize destek talebinde bulunur musunuz?
Öncelik sıralamasını "Yüksek" olarak seçmeniz durumunda doğrudan gelen öncelikli talebiniz ile ilgilenecek ve sorununuzu en kısa sürede çözüme kavuşturacağız.

Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı