Rodok Nişancısı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 2.143 Çözümler 1 Yer İzmir 3 Nisan 2021 #1 LGS yaklaşıyor, son 2 ay kaldı. Ben de pek bir şey alabileceğimi düşünmüyorum. Ortaokul ortalamam bu sene ile birlikte 96 taban puanı geçiyor. Atakent iyi midir? Yoksa herhangi bir özel okula mı gitmeliyim?
LGS yaklaşıyor, son 2 ay kaldı. Ben de pek bir şey alabileceğimi düşünmüyorum. Ortaokul ortalamam bu sene ile birlikte 96 taban puanı geçiyor. Atakent iyi midir? Yoksa herhangi bir özel okula mı gitmeliyim?
Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #2 Alırsın hocam niye almayasın, sen "bu liseye gidicem" diye bir sınır koyma kendine. Kim bilir 500 puan alırsın belki. Antalya'da yaşıyorsan aynı liseye gidebiliriz belki
Alırsın hocam niye almayasın, sen "bu liseye gidicem" diye bir sınır koyma kendine. Kim bilir 500 puan alırsın belki. Antalya'da yaşıyorsan aynı liseye gidebiliriz belki
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #3 Bana matematikte süre yetseydi ben çok daha iyi bir yere girecektim zamanında. Bol bol deneme çözmek gerek.
Bana matematikte süre yetseydi ben çok daha iyi bir yere girecektim zamanında. Bol bol deneme çözmek gerek.
VIII.Edward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 2.107 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #4 Charlie Dickkerson dedi: Alırsın hocam niye almayasın, sen "bu liseye gidicem" diye bir sınır koyma kendine. Kim bilir 500 puan alırsın belki. Antalya'da yaşıyorsan aynı liseye gidebiliriz belki Genişletmek için tıkla... 500 alması için çoban olması gerek.
Charlie Dickkerson dedi: Alırsın hocam niye almayasın, sen "bu liseye gidicem" diye bir sınır koyma kendine. Kim bilir 500 puan alırsın belki. Antalya'da yaşıyorsan aynı liseye gidebiliriz belki Genişletmek için tıkla... 500 alması için çoban olması gerek.
Rodok Nişancısı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 2.143 Çözümler 1 Yer İzmir 3 Nisan 2021 #5 Charlie Dickkerson dedi: Alırsın hocam niye almayasın, sen "bu liseye gidicem" diye bir sınır koyma kendine. Kim bilir 500 puan alırsın belki. Antalya'da yaşıyorsan aynı liseye gidebiliriz belki Genişletmek için tıkla... Yok hocam İzmir.
Charlie Dickkerson dedi: Alırsın hocam niye almayasın, sen "bu liseye gidicem" diye bir sınır koyma kendine. Kim bilir 500 puan alırsın belki. Antalya'da yaşıyorsan aynı liseye gidebiliriz belki Genişletmek için tıkla... Yok hocam İzmir.