Sen berberliği ders olarak sana öğretmelerini mi bekliyorsun? İnsanlar küçük yaştan beri çıraklık yapıyorlar öyle 1 2 haftada öğreneceğin bir şey değil bu berberlik dediğin meslek kardeş. Ayrıca berber olacaksan okuyup vakit mi öldürmeyi planlıyorsun? Hayatının kalanını esnaf olarak geçirmiyceksen berberliğe bulaşma.
Hayatım bomboş mu? Sen ne kadar kolay yargılıyorsun milleti öyle
ben sana anlatayım 14 yaşımda berberlik mesleğine atıldım, kalfalık belgem ustalık belgem ve usta öğretici belgem mevcut. Meslek güzel fakat bazı kalfalar var çalıştığı yeri zindan eder çalışma hevesi bırakmaz insana mesleğini bıraktırır. Bende bırakıp liseyi dışarıdan bitirdim, güvenlik sertifikası aldım, ikinci öğretim üniversite okuyorum ve senin tabirinle bazı şeyleri başardım. Hayatım tamamen bilgisayar başında bomboş geçmiyor yani. Bu arada berberlik eğitimi diye bir şey yok, çırak olursun öğrenir kalfa olursun kendini geliştirirsin. Şu an hem okuyup hem de çalışıyorum. Bol bol vaktim var arkadaşlarımla da vakit geçiriyorum yeri geliyor okula sınavıma da gidiyorum. Burada seni yargılamak gibi bir niyetim yok yapamam da zaten güzel dostum. Kal sağlacakla.