Atanamama ihtimali için lisede berberlik eğitimi almak mantıklı mı?

Kesinlikle öneririm. Öğretmenlik şu anda geleceği belli olmayan bi meslek benim gözümde. Ama berberlerin en azindan gelecek 100 yıl içinde bitmeyeceğini düşünüyorum. Ayrıca parasını ve iş imkanını düşünmesen bile yeni bir zanaat öğrenmek her zaman yararlıdır. Sana hiç aklına gelmeyecek yeni kapılar açabilir.

Dost ben okulu bıraktım şu an bilgisayar teknik servisliği ve kamera güvenlik sistemleri ile uğraşıyorum çok şükür güzel para kazanıyorum hem yiyip içip geziyorum hem ihtiyaçlarımı gideriyorum hem aileme yardım ediyorum hem de birikim yapıyorum iyi ki okumamışım.

Ben de sınıf öğretmeniyim. Maddi beklentin varsa boşuna okuma bile.

Akif bey merhaba, 2. el kategorisinde açtığınız ilan için yazıyorum. Henüz 1 senelik üye olmadığımdan ilan altına yorum yapamıyorum. Ürün hala duruyorsa ben talibim. İletişim kurmak için nasıl bir yol izleyelim?

Kazanırsın kazanmazsın değil. Ama mesaisi çok. Çevre lazım. Esnaflığı bilmek, sıra vs. olduğunda müşteriyi idare edebilmek lazım. Dükkan kiraları da malum. Eğer okumayıp meslek öğreneyim diyorsan berberlikten ziyade sanayide ustalığı öneririm. İşini iyi yaparsan güzel kazanırsın.

sen neye ağladın abim bu kadar lafım genel üstüne alınıp ağlıcaksan oynamayalım

Çok güzel örnek, mesleğiniz neydi? Ve şu an ne yapıyorsunuz?

Nasıl başladınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…