Atari, Ubisoft'tan 5 oyun serisinin haklarını devraldı

333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz!
Makaleler
65
Atari, Ubisoft ile yaptığı anlaşma kapsamında Cold Fear, I Am Alive, Child of Eden, Grow Home ve Grow Up gibi beş oyun serisinin haklarını devraldı. Zamanla geri planda kalan bu yapımları modernize ederek yeniden piyasaya sürmeyi ve yeni içeriklerle genişletmeyi planlayan şirket, klasik oyunları geleceğe taşımayı hedefliyor. Atari CEO’su Wade Rosen, anlaşmanın hem nostaljik oyunculara hem de yeni nesil oyunculara hitap eden bir vizyon sunduğunu ifade etti.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ubisoft neyi doğru düzgün yapabiliyor ki bunu yapsın Assassin's oyunları bağlantıdan çıktı Rainbow desen tonla hile dolu hala gelmişler biz banliyoruz cart curt bir şeyler diyolar aldıkları iyi olmuş.

@Ana De Armas, Ubisoft'a karşı ben de kinliyim, haklısınız. Atari'nin ne yapabileceğini bilemiyorum da Ubisoft'tan iyi olacağı kesin.

@Ana De Armas, Ubisoft'a karşı ben de kinliyim, haklısınız. Atari'nin ne yapabileceğini bilemiyorum da Ubisoft'tan iyi olacağı kesin.

Aynı assasin oyununa farklı arka plan ekleyip satıyorlar akıl almaz cidden çalışanlar ne yapıyor ofiste görmek istiyorum.

@Ana De Armas, tekrar oyunlara rağmen oynayanlar da şaşırtıcı.

Satın almaları doğrusu pek şaşırtıcı değil. Son 10-15 yıldır çoğunlukla yaptıkları eski oyunların portunu çıkarmak ve yenilemek. Başka firmaların oyunlarına girişmeye karar vermişler anlaşılan ama ne kadar kapsamlı yaparlar meçhul. Kingdoms of Amalur gibi ucuz, cilalı birşey yaparlar büyük ihtimalle.

Pekte doğru düzgün oyun yapmamışlar zaten 2010'dan sonra. Çok az oyun var.

Ubisoft neyi doğru düzgün yapabiliyor ki bunu yapsın Assassin's oyunları bağlantıdan çıktı Rainbow desen tonla hile dolu hala gelmişler biz banliyoruz cart curt bir şeyler diyolar aldıkları iyi olmuş.
Ubisoft yapmaktansa yayıncı rolüne kayacak gibi artık.

Geliştirici rolünde pek başarılı olduklarını göremedik. Muhtemelen yayıncı olarak takılırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…