pilavyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 1.991 Çözümler 12 Yer Bursa 26 Şubat 2021 #1 I Block Gözlük & Mavi Işık Gözlüğü | Atasun Optik Mavi ışık filtreli gözlük mü arıyorsunuz? Mavi ışık korumalı i block gözlük modellerinde kaliteli seçenekler için hemen Atasun Optik'i ziyaret edin! www.atasunoptik.com.tr Bu gözlüklerden kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz? Direkt gidip alabiliyor muyuz? 32" televizyonu yakından monitör olarak kullanıyorum.
I Block Gözlük & Mavi Işık Gözlüğü | Atasun Optik Mavi ışık filtreli gözlük mü arıyorsunuz? Mavi ışık korumalı i block gözlük modellerinde kaliteli seçenekler için hemen Atasun Optik'i ziyaret edin! www.atasunoptik.com.tr Bu gözlüklerden kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz? Direkt gidip alabiliyor muyuz? 32" televizyonu yakından monitör olarak kullanıyorum.
Alp Pesen Kilopat Katılım 31 Ocak 2012 Mesajlar 106 Yer İstanbul şişli Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #2 Doktor tavsiyesi olmadan hiçbir gözlük almayınız.
Splintles Kilopat Katılım 26 Ağustos 2016 Mesajlar 585 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B150M BAZOOKA Intel B150 Soket 1151 DDR4 2133MHz Intel Core i5-6500 Skylake 3.2 GHz 6MB Cache LGA 1151 MSI Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GB 256Bit Kingston Hyperx Fury 3D 120 GB | 500MB/s - 500MB/s WD 3.5" 2 TB Sata III 6Gbit/s 7200 RPM Kingston Hyperx Savage 8GB 2133 MHz DDR4 Ram Corsair Vengeance 8GB 2400 MHz DDR4 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Şubat 2021 #3 Alp Pesen dedi: Doktor tavsiyesi olmadan hiçbir gözlük almayınız. Genişletmek için tıkla... Bu tür gözlüklerde numara olayı yok. O yüzden kullanabilir.
Alp Pesen dedi: Doktor tavsiyesi olmadan hiçbir gözlük almayınız. Genişletmek için tıkla... Bu tür gözlüklerde numara olayı yok. O yüzden kullanabilir.
Gerb28 Picopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 184 26 Şubat 2021 #4 Alp Pesen dedi: Doktor tavsiyesi olmadan hiçbir gözlük almayınız. Genişletmek için tıkla... Numarasız gözlüklerde problem yok diye biliyorum.
Alp Pesen dedi: Doktor tavsiyesi olmadan hiçbir gözlük almayınız. Genişletmek için tıkla... Numarasız gözlüklerde problem yok diye biliyorum.
Alp Pesen Kilopat Katılım 31 Ocak 2012 Mesajlar 106 Yer İstanbul şişli Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #5 Splintles dedi: Bu tür gözlüklerde numara olayı yok. O yüzden kullanabilir. Genişletmek için tıkla... Biliyorum sadece kaplama mevcut fakat şahsi görüşüm bir uzmana danışılıp alınması, sağlık sonuçta her şeyden önemlidir.
Splintles dedi: Bu tür gözlüklerde numara olayı yok. O yüzden kullanabilir. Genişletmek için tıkla... Biliyorum sadece kaplama mevcut fakat şahsi görüşüm bir uzmana danışılıp alınması, sağlık sonuçta her şeyden önemlidir.