Atasun optik sitesinden gözlük alınır mı?

MajeurDeLa

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selam, ben 3 ay tatilde bolca bilgisayar başında olacağım için kendime bir gözlük almak istiyorum. Aklıma ilk internet geldi biraz araştırdım ve Trendyol'da 500e kadar hatta 300e kadar düşen fiyatlar var. Atasun optikte bütün ürünler sabit 999TL sizce internetten gözlük alınır mı?(hiç gözlük deneyimim yok) eğer alınırsa 600-700e kadar bütçem var. Önerilere açığım.

Dostum eğer sadece mavi ışık filtresi için bir gözlük arıyorsan ve numaralı olmayacaksa, internetten almak gayet mantıklı olabilir. Trendyol, Hepsiburada, Amazon gibi yerlerde 300-500 TL bandında baya kaliteli ürünler var. Yeter ki yorumlara dikkat et, i-block, anti blue light, UV400 gibi ibareler olsun.
Atasun Optik'ten almak elbette daha güvenli hissettiriyor, ürün kalitesi belli ama 999 TL biraz tuzlu olmuş. Senin bütçen 600-700 TL olduğuna göre o aralıkta güzel markalar da mevcut. Özellikle GUNNAR, OPAL gibi markalara veya yorumları iyi olan yerli markalara da bakabilirsin.
Benim tavsiyem, sade ya da şeffaf çerçeveli modellerden gözünü tutan bir tane al, zaten iade seçeneği de oluyor çoğunda. Bence internetten gayet alınır, sadece çok ucuz ve markasız olanlara dikkat et yeter.

Dostum eğer sadece mavi ışık filtresi için bir gözlük arıyorsan ve numaralı olmayacaksa, internetten almak gayet mantıklı olabilir. Trendyol, Hepsiburada, Amazon gibi yerlerde 300-500 TL bandında bayağı kaliteli ürünler var. Yeter ki yorumlara dikkat et, i-block, anti blue light, UV400 gibi ibareler olsun.
Atasun optik'ten almak elbette daha güvenli hissettiriyor, ürün kalitesi belli ama 999 TL biraz tuzlu olmuş. Senin bütçen 600-700 TL olduğuna göre o aralıkta güzel markalar da mevcut. Özellikle gunnar, opal gibi markalara veya yorumları iyi olan yerli markalara da bakabilirsin.
Benim tavsiyem, sade ya da şeffaf çerçeveli modellerden gözünü tutan bir tane al, zaten iade seçeneği de oluyor çoğunda. Bence internetten gayet alınır, sadece çok ucuz ve markasız olanlara dikkat et yeter.

Tamamdır hocam ben 200e kadar bile düşünce her mavi ışık korumalı olana atla mıyım diye düşündüm. Sonra mavi ışık korumalı deyip söyle bir teknoloji kullanıyoruz deneyenleri eledim bu sefer fiyat bandı 3000'lere çıktı sonra sorayım dedim. Yanıtın için teşekkürler yorumları iyi olan 500 bandında bir tane alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı