Zheren Decapat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #1 Atasun optikten numaralı gözlük aldım hatta cama özellikler ekledim fakat içime sinmedi. İade edebilir miyim gözlüğü daha almadım?
Atasun optikten numaralı gözlük aldım hatta cama özellikler ekledim fakat içime sinmedi. İade edebilir miyim gözlüğü daha almadım?
daisukithigh Decapat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 196 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500 RTX 4060 8G DUAL 16GB RAM 3200 ADATA LEGEND 750 Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #2 Zheren dedi: Atasun optikten numaralı gözlük aldım hatta cama özellikler ekledim fakat içime sinmedi. İade edebilir miyim gözlüğü daha almadım? Genişletmek için tıkla... Arayıp sorabilirsin
Zheren dedi: Atasun optikten numaralı gözlük aldım hatta cama özellikler ekledim fakat içime sinmedi. İade edebilir miyim gözlüğü daha almadım? Genişletmek için tıkla... Arayıp sorabilirsin
T tempZ Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.970 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #3 Cama özellik eklemekten kastınız nedir? Eğer kişiye özel işlemse iade alma ihtimalleri zor hocam. Aksi takdirde müşteri memnuniyeti için iade alabilirler.
Cama özellik eklemekten kastınız nedir? Eğer kişiye özel işlemse iade alma ihtimalleri zor hocam. Aksi takdirde müşteri memnuniyeti için iade alabilirler.