DemirB44 Decapat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 148 Çözümler 1 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şimdiye kadar yaptığım ilk editim nasıl olmuş sizce geliştirilmesi gerek yönler neler yazarsanız sevinirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şimdiye kadar yaptığım ilk editim nasıl olmuş sizce geliştirilmesi gerek yönler neler yazarsanız sevinirim.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 30 Ekim 2023 #2 Güzel olmuş. Arkaya böyle müzik yerine Atatürk'ün konuşmalarından kısa bir kesit ekleseydiniz daha güzel olurmuş.
Güzel olmuş. Arkaya böyle müzik yerine Atatürk'ün konuşmalarından kısa bir kesit ekleseydiniz daha güzel olurmuş.
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.028 Makaleler 3 Çözümler 24 30 Ekim 2023 #3 DemirB44 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şimdiye kadar yaptığım ilk editim nasıl olmuş sizce geliştirilmesi gerek yönler neler yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Tam şu sahneye Atatürk'ün ne mutlu türküm diyene dediği yeri koyarsan çok güzel olur.
DemirB44 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şimdiye kadar yaptığım ilk editim nasıl olmuş sizce geliştirilmesi gerek yönler neler yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Tam şu sahneye Atatürk'ün ne mutlu türküm diyene dediği yeri koyarsan çok güzel olur.
3lectronic Decapat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 645 Makaleler 1 Çözümler 3 30 Ekim 2023 #4 Farklı sahneleri aynı süre içinde çok fazla tekrarlamışsınız bana göre profesyonel editlerde genelde bir sahne uzun sürer sonraki 5 sahne kısa sürer editin raconu budur hem anlaşılır olacak hem de izleyiciyi kaybetmeyecek.
Farklı sahneleri aynı süre içinde çok fazla tekrarlamışsınız bana göre profesyonel editlerde genelde bir sahne uzun sürer sonraki 5 sahne kısa sürer editin raconu budur hem anlaşılır olacak hem de izleyiciyi kaybetmeyecek.