Atatürk Havalimanında Uçak Düştü

Makaleler
7
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522248089
Son dakika olarak televizyonda verildi arkadaşlar. Acil iniş esnasında özel bir jet pistten çıkarak alev almış. Kaptan pilotun vefat ettiği bildiriliyor. İnşallah can kaybı yaşanmamıştır. Bazı kanallar can kaybı yok diyor ama takip ediyoruz bakalım.

Konuları aynı anda açmışız. Nasıl bir telaşla açtığımı ve yayınlanmasını beklediğimi ben biliyorum... Benim aldığım haberlere göre de iniş takımları kapanmadığı için acil iniş istemiş, uçağın tekerleri patlamış, ve uçak inerken kanatlarını değdirerek, sürterek inmeye çalışınca, uçak düşmüş. Allah rahmet eylesin. Film gibi senaryo. Havacılığın tarihi yine kanla yazıldı.

Genel olarak haber sitelerinde ölü olmadığı söyleniyor. Ama DHA sadece kaptan pilotun vefat ettiğini belirtti. Umarım yoktur ölü. İniş takımı problemi ile inmeye çalışmış ama pistten çıkmış uçak ve alev almış. İki pilot, bir hostes ve bir yolcunun yaralı olarak kurtarıldığı belirtiliyor şimdi. Havalimanı ve hava trafiği tekrar kullanıma açıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…