Zorunluluk var mıymış?Öğrenme Yönetim Sistemi üzerinden katılabilirsiniz belki hocam. Ders videolarına orada rastlamıştım ben. Zorunluluk yazısını nerede gördünüz acaba? Ben de ATAUNİ AÖL'e bu sene kayıt oldum.
Anadolu AÖF canlı derslere katılım zorunluluğu yok. Atatürk AÖF canlı ders yok diye biliyorum.Zorunluluk var mıymış?
Merhabalar. Atatürk üniversitesi bilgisayar programcılığı açıköğretim geldi bugün kü yerleştirme sonucu ile beraber. internete yazınca direkt katılım zorunlu yazıyor ataüni de ama siz canlı ders olmadıgını söylüyorsunuz gerçekten yok mu ataüni de canlı ders?Anadolu AÖF canlı derslere katılım zorunluluğu yok. Atatürk AÖF canlı ders yok diye biliyorum.
Merhaba. Atatürk Üniversitesi bilgisayar programcılığı açık öğretim geldi bugün kü yerleştirme sonucu ile beraber. İnternete yazınca direkt katılım zorunlu yazıyor ataüni de ama siz canlı ders olmadıgını söylüyorsunuz gerçekten yok mu ataüni de canlı ders?
Bunu duyduguma gerçekten sevindim internette zorunlu yazıp üstüne devamsızlıktan kalma olayıda var yazmışlar. Bir an kayıt yaptırmamayı bile düşündüm canlı derslere katılım zorunlu diye çalıştıgım için direkt kalırdım çünkü öyle bir durumda boşa dönem kredisi ödemeye gerekte yoktu teşekkürler bilgi içinAtatürk Üniversitesi'nde okuyan iş arkadaşlarım var. PDF kitap, ders videoları, denemeler, özetler ve çıkmış soruları var. Canlı ders yok.
Devamsızlık durumu yok, yüklenen materyallere çalışıp hafta sonu sınava gireceksin. Vize sınavında ilk 7 ünite, final ve bütünleme sınavlarında 14 üniteden (yani tüm ünitelerden) sorumlusun. Bu konuyla ilgili sorularını bekliyorum.Bunu duyduguma gerçekten sevindim internette zorunlu yazıp üstüne devamsızlıktan kalma olayıda var yazmışlar. Bir an kayıt yaptırmamayı bile düşündüm canlı derslere katılım zorunlu diye çalıştıgım için direkt kalırdım çünkü öyle bir durumda boşa dönem kredisi ödemeye gerekte yoktu teşekkürler bilgi için
Yok hocam yok tecrübeyle sabittir sınavlara çalış girBunu duyduguma gerçekten sevindim internette zorunlu yazıp üstüne devamsızlıktan kalma olayıda var yazmışlar. Bir an kayıt yaptırmamayı bile düşündüm canlı derslere katılım zorunlu diye çalıştıgım için direkt kalırdım çünkü öyle bir durumda boşa dönem kredisi ödemeye gerekte yoktu teşekkürler bilgi için
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.