Atatürk Üniversitesinde okuyan birisi var mı?

Daha fazla  
Okul ile alakalı tavsiye ve görüşleri olan oradan okuyan birisi var mı? Yardımcı olursa sevinirim.

Okul ile alakalı tavsiye ve görüşleri olan oradan okuyan birisi var mı? Yardımcı olursa sevinirim.
Kampüs güzel. Yemekhanesi güzel. Köklü bir üniversite. Kütüphaneleri biraz eski ama ders çalışmak için engel değil. Sadece internet için sıkıntı oluyor. İnternet için de Erzurum Teknik Üniversitesinin kütüphanesine gittim. (Vize ve final haftaları atatürk üniversitesi öğrencilerini almıyorlar)

Erzurumun kışını baya kışı yaşadığını belli ediyor ama hasta etmiyor. Benim için en büyük sorun her yer buz tutuyor. Düzgün ve dikkatli yürümedikten sonra botlar hiçbir işe yaramıyor.

Merhaba @johnsoapmactavish. Atatürk Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümü, birçok kişiye mesafe olarak uzak bir şehirde bulunsa da iyi olduğunu düşündüğüm bir yer, ve öğrenci memnuniyeti iyi sayılır diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…