cüneytarkınreis Picopat Katılım 18 Ekim 2024 Mesajlar 867 Çözümler 6 2 Temmuz 2025 #21 Kayra342727 dedi: Herkesin hatası vardır. Genişletmek için tıkla... Ben onu mu demek istedim, sözleri söyleyen Atatürk. Atatürk yaşamadığına göre onun düşüncesini istesende artık değiştiremezsin.
Kayra342727 dedi: Herkesin hatası vardır. Genişletmek için tıkla... Ben onu mu demek istedim, sözleri söyleyen Atatürk. Atatürk yaşamadığına göre onun düşüncesini istesende artık değiştiremezsin.
Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.531 Çözümler 24 Yer İstanbul 2 Temmuz 2025 #22 cüneytarkınreis dedi: Ben onu mu demek istedim, sözleri söyleyen Atatürk. Atatürk yaşamadığına göre onun düşüncesini istesende artık değiştiremezsin. Genişletmek için tıkla... Ben burda zaten Atatürk'e laf etmedim Atatürk gelip burda benle münakaşaya girecek durumu yok.
cüneytarkınreis dedi: Ben onu mu demek istedim, sözleri söyleyen Atatürk. Atatürk yaşamadığına göre onun düşüncesini istesende artık değiştiremezsin. Genişletmek için tıkla... Ben burda zaten Atatürk'e laf etmedim Atatürk gelip burda benle münakaşaya girecek durumu yok.
Herolynx53 Decipat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 1.013 Çözümler 3 Yer Bayou La Batre, Alabama Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #23 Atam sevmiyorsa bir bildiği vardır.