B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 8 Ocak 2022 #21 Dostum ellerine sağlık mükemmel olmuş. Öncelikle bu işlerden hiç anlamam ama Atatürk sanki biraz kısa olmuş.
Dostum ellerine sağlık mükemmel olmuş. Öncelikle bu işlerden hiç anlamam ama Atatürk sanki biraz kısa olmuş.
AslanOnbir Kilopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 972 Çözümler 6 8 Ocak 2022 #22 Beyler kaç senelik konu niye hortlattınız
turkish kowboy Decapat Katılım 4 Mart 2020 Mesajlar 1.000 Çözümler 4 8 Ocak 2022 #23 BitikBirİnsanEvladı dedi: Dostum ellerine sağlık mükemmel olmuş. Öncelikle bu işlerden hiç anlamam ama Atatürk sanki biraz kısa olmuş. Genişletmek için tıkla... Atatürk'ün boyu uzun değil zaten. Türk bayrağınında gözükmesi için biraz daha kısaltmış bence ideal.
BitikBirİnsanEvladı dedi: Dostum ellerine sağlık mükemmel olmuş. Öncelikle bu işlerden hiç anlamam ama Atatürk sanki biraz kısa olmuş. Genişletmek için tıkla... Atatürk'ün boyu uzun değil zaten. Türk bayrağınında gözükmesi için biraz daha kısaltmış bence ideal.