Atatürk'e "Ermeni" diyen kişi, vatandaşlar tarafından dövüldü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Türklerin barbarlık yaptığını nerede gördün? Ermenilerin Azerbaycan Türklerine yaptıklarını herkes biliyor.
Türk tarihi dediğimiz kavram binlerce yıldır var. Yıllardır savaşıyor, göç ediyor... Neyse savaşları geçiyorum
En basitinden 3. Mahmut döneminde maymunlar katledildi. Söylentilere göre İstanbulda maymun asılı olmayan ağaç kalmamış. Düpedüz barbarlık bu
Direkt savaşı örnek vermedim ki tarihi, savaşı kazananlar yazar
Barbar Türk desin sen barbarlık yapmadıktan sonra bir önemi var mı? Ermeniler eylemleriyle kanıtladılar kendilerini.
Dünyada 10 milyon civarı Ermeni var ve hepsi yaptığı eylemle mi kanıtladı kendini?

Bu şekilde mantık kurulunca batının da "barbar Türkler" demesinde de sorun olmaması gerekiyor.

Mesele neyi kastettiğin ile ilgili. "Barbar Türkler" derken Türklerin hepsinin barbar olduğunu kastediyorsan sıkıntı var. Ama savaşçı, ket vurulmaz birinden bahsediyorsan sıkıntı yok. Bunu anlayamayacak yaşta biri olmadığınızı düşünüyorum.

Dünyada 10 milyon civarı Ermeni var ve hepsi yaptığı eylemle mi kanıtladı kendini?

Hayatınızda hiç Ermeni insanların düşüncelerini, röportajlarını izlediniz mi? Bazı sosyalist düşünen sanatçılar dışında çoğu bizlerden nefret eder ve olmayan bir Ermeni soykırımını savunarak Tehcir kanununu reddelerler. Hiçbir zaman genel konuşmam ve genel konuşmayı da sevmem ama ortada çarpıtılan, yanlış anlatılan bir konu varsa ona karşı çıkarım.

Sizde bence drama aramak yerine konuya odaklanmalısınız. Ortada Ermenilere söylenen bir hakeret yok "Ermeni" ifadesi burada bir zamir görevi görüyor.

Kendim Atatürk'ü sevmem İslam'a yaptıklarından bunlara rağmen küfür de etmem.

İnsanların çok sevdiği bir şeye küfür edilmez zira Kuran'da dahi o dönemki putlara küfür etmeyin denmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:

Karabağda yapılanları duymadın mı? Ermenilerin nasıl işkence ettiklerini? Hamile kadınların karınlarını kesip çocukları öldürdüklerini? Ermeni diye genelleme yapmayalım bunu mu söylemeye çalışıyorsun? Ermeniler ile azerbaycanlılar arasındaki münakaşadan haberin var mı?

Kendim Atatürk'ü sevmem İslam'a yaptıklarından bunlara rağmen küfür de etmem.

İnsanların çok sevdiği bir şeye küfür edilmez zira Kuran'da dahi o dönemki putlara küfür etmeyin denmiş.

İslam'a ne yapmış bilgim olmadığı için soruyorum hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrıca ek bir bilgi Atatürk diyanet işlei başkanlığını da kuran kişidir din her topluma yayılsın diye kurulmuştur.
Şeriat isteyen arabistana gidebilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…