Ayrıca ek bir bilgi Atatürk diyanet işlei başkanlığını da kuran kişidir din her topluma yayılsın diye kurulmuştur.
Şeriat isteyen arabistana gidebilir.
Peki en doğru senaryonun bu olduğunu nereden biliyorsun? (potansiyel gelecekleri göremezsin herhalde)
Zaten döneminde Kuran'ı Kerim Arapça okunması için yasaklattı ayrıca Müslüman adamın dediğim gibi istesede istemese de şeriat'ı desteklemek zorundadır laikliği değil.
Konuyu kapatalım eleştiri yapıp kutsala sövülmez dememe rağmen beni "Atatürk'e put dedin" diye bile suçladınız garipsiniz gerçekten.
Ezanı Türkçe okutmasında sakınca yok bence. Sadece Türkçe okutmak saçma, çünkü çevirilecek bir şey değil bu. Kuran'ın okunmasını engellediğini bilmiyorum. Devlet bence din ile yönetilmemeli, en basitinden din ile yönetilse herkes birden fazla eş edinirdi. Bu da haksızlığa ve karmaşıklığa yol açardı.
Atatürk'e put demedi, doğru dürüst okuyun şu mesajları. Kuran'dan bir ayet getirdi.
Bir ülkenin kurucusuyla ilgili yapılan yorumla siyaset yapılmasının alakasını çözemedim. Videodaki 40 yaşındaki adamın farkında olamadığı şeyi 18 yaş altı üyeler bile farkındadır muhtemelen.