Atatürk'e "Ermeni" diyen kişi, vatandaşlar tarafından dövüldü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burada Turkiye Cumhuriyeti laik yönetilecektir diyor eğer Türkiye şeriat ile yönetilseydi Filistin Irak gibi bombalanacaktı.

Kanka sen hâlâ bir çaba içerisindesin. Vallahi gerek yok. Bunun gibilerin önüne bizzat devlet kaynağı koy yazan nerede derler.

Kendisinin Müslüman olmaması veya yasalarını İslam dinine göre yapmaması onu İslam düşmanı yapmaz.

Emin ol istese Türkiye'de Müslüman'lık diye bir şey kalmazdı.

Ama Atatürk en doğru şekli seçip bize laikliği getirdi ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi

Peki en doğru senaryonun bu olduğunu nereden biliyorsun? (potansiyel gelecekleri göremezsin herhalde)

Zaten döneminde Kuran'ı Kerim Arapça okunması için yasaklattı ayrıca Müslüman adamın dediğim gibi istesede istemese de şeriat'ı desteklemek zorundadır laikliği değil.

Konuyu kapatalım eleştiri yapıp kutsala sövülmez dememe rağmen beni "Atatürk'e put dedin" diye bile suçladınız garipsiniz gerçekten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ezanı Türkçe okutmasında sakınca yok bence. Sadece Türkçe okutmak saçma, çünkü çevirilecek bir şey değil bu. Kuran'ın okunmasını engellediğini bilmiyorum. Devlet bence din ile yönetilmemeli, en basitinden din ile yönetilse herkes birden fazla eş edinirdi. Bu da haksızlığa ve karmaşıklığa yol açardı.

Atatürk'e put demedi, doğru dürüst okuyun şu mesajları. Kuran'dan bir ayet getirdi.

Süründürerek dövmek daha iyi bence böyle uzaylıları

Çocukda keyifli keyifli izliyor gözüme battı

Bir ülkenin kurucusuyla ilgili yapılan yorumla siyaset yapılmasının alakasını çözemedim. Videodaki 40 yaşındaki adamın farkında olamadığı şeyi 18 yaş altı üyeler bile farkındadır muhtemelen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…