Atatürk'e "Ermeni" diyen kişi, vatandaşlar tarafından dövüldü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Konudan bağımsız siyasete açılıyor mesajlara bakarsanız anlarsınız.

Dosya Ekleri

• IMG_1330.png
    201,4 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_1329.png
    263,4 KB · Görüntüleme: 49
Arkadaşlar detaylara bakmadım olay hangi ilde/ilçede yaşanmış.

Ezanın Türkçe okunmasında ne sakınca var? Arapça kutsal olduğu içinmi arapça okunuyor sanıyorsunuz. Ne bu arap sevdası :/

Ben zaten barbar Türkler tanımına da karşıyım. Burada direkt Ermeni küfür veya hakaret olarak kullanılıyor ve bunu normal buluyorsunuz???

Bahsettiğin Ermeniler böyle kısmı da tümevarım aynı tümevarimla bütün müslümanlari terörist bütün Türkleri cahil de görebilirsiniz.

Ermeni Soykırımı ise bambaşka bir olay, onun tartışmasını tarihçiler yapsın, fikir bütünlüğü oluşturulamayan ve alanım olmayan bir konuda fikir belirtemem

Hocam okunanı anlayan Türk sayısı 1 milyon bile değildir. Arapça okumak akıl işi değilki hemde arapça kutsal dil falan değil. Neden kendi dilimiz varken anlamadığımız ve bize ihanet etmiş ve yine olsa yine edeceklerin dilini kullanalım. Kulak alışır zamanla, ya ihanete uğrayan askerler? Ama işte sistemi sıfırdan dizip isyan çıkarmak ne kadar mantıklı tartışılır.

Hocam söylenenleri ya anlayamıyorsunuz ya da bile isteye çarpıtıyorsunuz. Ben diyorum ki orada kullanılan Ermeni ifadesi bir zamir olarak belli özelliklere sahip insanlar için kullanılıyor. Siz hâlâ inatla Ermeni küfür ve hakaret olarak kullanılıyor ve sizde bunu normal mi buluyorsunuz diye soru sorup saçma sapan triplere giriyorsunuz.

Tümevarımda da bütün Ermeniler demedim. Eğer biraz okuma yazmanız varsa azınlık bir kısım hariç çoğunun bize düşmanca yaklaştığını belirttim. Neden ısrarla söylediklerimi drama yaratırcasına farklı yerlere çekiyorsunuz? Anlama probleminiz mi var yoksa bana mı nefret besliyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…