Rwansaii Centipat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 901 Çözümler 5 10 Mart 2023 #11 Brandenburg dedi: Yazdık ya dostum. Genişletmek için tıkla... Ondan bahsetmiyorum diyelim Kafkas Cephesindeki bir askerin başarısından Nikolay etkilendi madalya verebiliyor mu?
Brandenburg dedi: Yazdık ya dostum. Genişletmek için tıkla... Ondan bahsetmiyorum diyelim Kafkas Cephesindeki bir askerin başarısından Nikolay etkilendi madalya verebiliyor mu?
ozluceprensi Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.431 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2024 #12 Rwansaii dedi: Ondan bahsetmiyorum diyelim kafkas cephesindeki bir askerin başarısından nikolay etkilendi madalya verebiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Dostum şöyle açıklayayım savaşla alakası olan bir ülkenin lideri verebiliyor mesela WW2 de adolf bir İtalyan askerin başarısından etkilenip ona demir haç ödülü verebilir gibi.
Rwansaii dedi: Ondan bahsetmiyorum diyelim kafkas cephesindeki bir askerin başarısından nikolay etkilendi madalya verebiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Dostum şöyle açıklayayım savaşla alakası olan bir ülkenin lideri verebiliyor mesela WW2 de adolf bir İtalyan askerin başarısından etkilenip ona demir haç ödülü verebilir gibi.