Atermiter X79 X79G nasıldır?

keremtoksoz

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Aydın/Didim
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle tavsiye etmem. Sunucu işlemcisi, ECC RAM'ler ve diğer komponentler bir oyun için tasarlanmış bileşenler değil bunlar. Stabilite sorunları fazla güç tüketimi ile verdiğiniz parayla illet eder sizi.

Kesinlikle tavsiye etmem. Sunucu işlemcisi, ECC RAM'ler ve diğer komponentler bir oyun için tasarlanmış bileşenler değil bunlar. Stabilite sorunları fazla güç tüketimi ile verdiğiniz parayla illet eder sizi.

Benim için stabilite çok önemli değil sadece idare etse bile yeter ama bu 12 çekirdek bir işlemci sorduğum soru genel olarak bu anakartla düzgün bir şekilde kullanabilir miyim sunucu işlemcisi olması ya da oyun için tasarlanmış olması benim için çok önemli değil şu an bilgisayarımda yetiyor aslında ama artık kasmaya başladı çok FPS düşüşü var.
Atermiter anakartlar günü kurtarır ancak bir huanan kadar iyi değiller. Attığının fiyatı güzel.

Vergilerle;
Eki Görüntüle 805350

Peki şimdiki sistemi satsam (ekran kartı hariç) bu sistemi almak için ne kadar eklemem gerekir ya da şimdiki sistemi kaça satabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…