Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.562 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #1 Öncelikle merhaba. Ben 1.20.4 sunucu kuruyorum ve script son sürüm yüklememe rağmen "skript" adlı eklenti etkinleştirilemez." hatası veriyor ne yapmam lazım?
Öncelikle merhaba. Ben 1.20.4 sunucu kuruyorum ve script son sürüm yüklememe rağmen "skript" adlı eklenti etkinleştirilemez." hatası veriyor ne yapmam lazım?
Topluyo Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 276 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek 3 Nisan 2024 #2 Aternos skript plugini eski kurulmuyor kısaca.
Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.562 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #3 Topluyo dedi: Aternos skript plugini eski kurulmuyor kısaca. Genişletmek için tıkla... Peki internetten yükledim script pluginini Aternos nasıl atarım?
Topluyo dedi: Aternos skript plugini eski kurulmuyor kısaca. Genişletmek için tıkla... Peki internetten yükledim script pluginini Aternos nasıl atarım?
Topluyo Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 276 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek 3 Nisan 2024 #4 Lacaderal dedi: Peki internetten yükledim script pluginini Aternos nasıl atarım? Genişletmek için tıkla... Atamazsın.
Lacaderal dedi: Peki internetten yükledim script pluginini Aternos nasıl atarım? Genişletmek için tıkla... Atamazsın.
Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.562 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #5 Topluyo dedi: Atamazsın. Genişletmek için tıkla... Peki 1.20 için nasıl script bulacağım?
Topluyo Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 276 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek 3 Nisan 2024 #6 Lacaderal dedi: Peki 1.20 için nasıl script bulacağım? Genişletmek için tıkla... Bulamazsın.
Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.562 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #7 Topluyo dedi: Bulamazsın. Genişletmek için tıkla... Eee kaldımmı böyle şimdi? Yarım kalacak sunucu hiçbir yolumu yok?
Topluyo dedi: Bulamazsın. Genişletmek için tıkla... Eee kaldımmı böyle şimdi? Yarım kalacak sunucu hiçbir yolumu yok?