israfilliyev Femtopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #1 Merhaba, Aternos'tan baska nerede server kurabilirim cünkü survival mapımde arkadaşlarla oynmak ıstıyorum ama 1024 MB'den fazla yukleyemezsin diyor? Yardim edin lutfen. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2021
Merhaba, Aternos'tan baska nerede server kurabilirim cünkü survival mapımde arkadaşlarla oynmak ıstıyorum ama 1024 MB'den fazla yukleyemezsin diyor? Yardim edin lutfen.
abdulo75 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.847 Çözümler 7 Yer Mars 30 Mart 2021 #2 israfilliyev dedi: Merhaba, Aternos'tan baska nerede server kurabilirim cünkü Survival mapımde arkadaşlarla oynmak ıstıyorum ama 1024 MB'den fazla yukleyemezsin diyor? Yardim edin lutfen. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sanal ağ oluşturma programı ile aynı ağa bağlanıp oyunu Minecraft içinden yerel ağda paylaş derseniz olur.
israfilliyev dedi: Merhaba, Aternos'tan baska nerede server kurabilirim cünkü Survival mapımde arkadaşlarla oynmak ıstıyorum ama 1024 MB'den fazla yukleyemezsin diyor? Yardim edin lutfen. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sanal ağ oluşturma programı ile aynı ağa bağlanıp oyunu Minecraft içinden yerel ağda paylaş derseniz olur.
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 30 Mart 2021 #3 Ben sizin için sunucu açabilirim.