ENG1 Femtopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2024 #1 Merhaba ben uzun süredir Aternos kullanıyorum fakat Aternos'tan sıkıldım, Aternos gibi olan katileti ücretsiz hosting sunucu var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2024
Merhaba ben uzun süredir Aternos kullanıyorum fakat Aternos'tan sıkıldım, Aternos gibi olan katileti ücretsiz hosting sunucu var mı?
MadenSuyuTR Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 232 Yer Denizli Daha fazla Sistem Özellikleri / Excalibur G770 / 8 GB RAM / 4GB VRAM GTX1650 / 500GB M.2 SDD / İ5-12450H 2.50GHZ / Windows 11 Home / Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2024 #2 ENG1 dedi: Merhaba ben uzun süredir Aternos kullanıyorum fakat Aternos'tan sıkıldım, Aternos gibi olan katileti ücretsiz hosting sunucu var mı? Genişletmek için tıkla... Falix nodes veya Free Minecraft server gibi yerler olabilir.
ENG1 dedi: Merhaba ben uzun süredir Aternos kullanıyorum fakat Aternos'tan sıkıldım, Aternos gibi olan katileti ücretsiz hosting sunucu var mı? Genişletmek için tıkla... Falix nodes veya Free Minecraft server gibi yerler olabilir.
H Horizon_20 Decapat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 307 Çözümler 1 28 Nisan 2024 #3 Server.Pro iyidir ben hep onu kullanıyorum.
QuasarWhisper Hectopat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 1.880 Makaleler 1 Çözümler 2 28 Nisan 2024 #4 ENG1 dedi: Merhaba ben uzun süredir Aternos kullanıyorum fakat Aternos'tan sıkıldım, Aternos gibi olan katileti ücretsiz hosting sunucu var mı? Genişletmek için tıkla... Neden sıkıldınız ki? Ve biliyorum ücretsiz dediniz fakat, önerim çok da pahalı olmayan bir sunucu almanız. Diğer türlü çok berbat oluyor çünkü. Muhtemelen en iyilerinden birisi olan Aternos bile para vermeyince çok fazla sıkıntı oluyor.
ENG1 dedi: Merhaba ben uzun süredir Aternos kullanıyorum fakat Aternos'tan sıkıldım, Aternos gibi olan katileti ücretsiz hosting sunucu var mı? Genişletmek için tıkla... Neden sıkıldınız ki? Ve biliyorum ücretsiz dediniz fakat, önerim çok da pahalı olmayan bir sunucu almanız. Diğer türlü çok berbat oluyor çünkü. Muhtemelen en iyilerinden birisi olan Aternos bile para vermeyince çok fazla sıkıntı oluyor.