ENESS1250 Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 124 Çözümler 2 26 Mayıs 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Aternos kullanıyorum moblara dönüşme plugunim var. Mod olan morph olan değil mesela dönüşmeye çalışıyorum. An internal error occurred while attempting to perform this command hatası alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2024
Merhaba arkadaşlar. Aternos kullanıyorum moblara dönüşme plugunim var. Mod olan morph olan değil mesela dönüşmeye çalışıyorum. An internal error occurred while attempting to perform this command hatası alıyorum.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.133 Makaleler 16 Çözümler 467 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #2 ENESS1250 dedi: Merhaba arkadaşlar. Aternos kullanıyorum moblara dönüşme plugunim var. Mod olan morph olan değil mesela dönüşmeye çalışıyorum. An internal error occurred while attempting to perform this command hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Yönetici yetkisi bulunuyor mu adınıza? Artı 0 Eksi
ENESS1250 dedi: Merhaba arkadaşlar. Aternos kullanıyorum moblara dönüşme plugunim var. Mod olan morph olan değil mesela dönüşmeye çalışıyorum. An internal error occurred while attempting to perform this command hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Yönetici yetkisi bulunuyor mu adınıza?
KS KS ENESS1250 Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 124 Çözümler 2 26 Mayıs 2024 #3 Adrastos dedi: Yönetici yetkisi bulunuyor mu adınıza? Genişletmek için tıkla... Evet bulunuyor. Artı 0 Eksi
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.133 Makaleler 16 Çözümler 467 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #4 ENESS1250 dedi: Evet bulunuyor. Genişletmek için tıkla... O zaman bilemiyorum maalesef. Artı 0 Eksi