Anydactly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 1.037 Çözümler 1 11 Haziran 2020 #1 Aternos'da çok sıra var. 80dk beklememizi söylüyor serverin açılması için. Bildiğiniz alternatif site var mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2020
Aternos'da çok sıra var. 80dk beklememizi söylüyor serverin açılması için. Bildiğiniz alternatif site var mı ?
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Haziran 2020 #2 Minehut kesinlikle. Hafif ping oluyor ama yine de sunucular hizli aciliyor.
Xafr0diT Hectopat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 226 11 Haziran 2020 #3 efedesu dedi: Minehut kesinlikle. Hafif ping oluyor ama yine de sunucular hizli aciliyor. Genişletmek için tıkla... Chunk açarken ping giriyor mu?
efedesu dedi: Minehut kesinlikle. Hafif ping oluyor ama yine de sunucular hizli aciliyor. Genişletmek için tıkla... Chunk açarken ping giriyor mu?
Baturs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mart 2017 Mesajlar 1.971 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Masasında Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Haziran 2020 #4 Eğer VPN kullanıp amerikaya bağlanırsanız 3-5 dk gibi bir süre bekliyorsunuz, ben sürekli öyle yapıyorum.
Eğer VPN kullanıp amerikaya bağlanırsanız 3-5 dk gibi bir süre bekliyorsunuz, ben sürekli öyle yapıyorum.
Xafr0diT Hectopat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 226 11 Haziran 2020 #5 Baturs dedi: Eğer VPN kullanıp Amerika'ya bağlanırsanız 3-5 dk gibi bir süre bekliyorsunuz, ben sürekli öyle yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Almanya'dan denedim 1 dakika dedi mükemmel.
Baturs dedi: Eğer VPN kullanıp Amerika'ya bağlanırsanız 3-5 dk gibi bir süre bekliyorsunuz, ben sürekli öyle yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Almanya'dan denedim 1 dakika dedi mükemmel.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Haziran 2020 #6 Xafr0diT dedi: Chunk açarken ping giriyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayir, anarsi sunucularinda bile pat pat aciliyordu. 3-4 kisi ayni anda ucup chunk yukluyoduk, sunucuya drop bile girmiyodu.
Xafr0diT dedi: Chunk açarken ping giriyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayir, anarsi sunucularinda bile pat pat aciliyordu. 3-4 kisi ayni anda ucup chunk yukluyoduk, sunucuya drop bile girmiyodu.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 11 Haziran 2020 #7 Arada kuyruk beklettiriyor Renew yapmazsanız ancak server.pro öneririm. www.server.pro Protip: Yeni hesaplarda sıra bekletmiyor. 10 dakikalık e-mail ile sıra beklemezsiniz
Arada kuyruk beklettiriyor Renew yapmazsanız ancak server.pro öneririm. www.server.pro Protip: Yeni hesaplarda sıra bekletmiyor. 10 dakikalık e-mail ile sıra beklemezsiniz
K Kadircankocyt Femtopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #8 Xafr0diT dedi: Almanya'dan denedim 1 dakika dedi mükemmel. Genişletmek için tıkla... Telefondan hangi VPN'yi kullanmaliyim?
Xafr0diT dedi: Almanya'dan denedim 1 dakika dedi mükemmel. Genişletmek için tıkla... Telefondan hangi VPN'yi kullanmaliyim?
cogulcan Femtopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #9 Samotne Ciasteczka dedi: Arada kuyruk beklettiriyor renew yapmazsanız ancak server. Pro öneririm. www.server.pro Protip: Yeni hesaplarda sıra bekletmiyor. 10 dakikalık e-mail ile sıra beklemezsiniz Genişletmek için tıkla... Bro nasıl renew yapılıyor? Yeni sistemde.
Samotne Ciasteczka dedi: Arada kuyruk beklettiriyor renew yapmazsanız ancak server. Pro öneririm. www.server.pro Protip: Yeni hesaplarda sıra bekletmiyor. 10 dakikalık e-mail ile sıra beklemezsiniz Genişletmek için tıkla... Bro nasıl renew yapılıyor? Yeni sistemde.
Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Mayıs 2021 #10 cogulcan dedi: Bro nasıl renew yapılıyor? Yeni sistemde. Genişletmek için tıkla... sol altta mavi yazıyla minik yazıyor
cogulcan dedi: Bro nasıl renew yapılıyor? Yeni sistemde. Genişletmek için tıkla... sol altta mavi yazıyla minik yazıyor