Çözüldü Aternos çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 8.1
Daha fazla  
Eskiden Aternos'dan bir sunucu açmak istediğimde yarım saat ya da 1 saat civarı sıra olur ondan sonra sunucu açılır ve sunucu linkini kopyalayıp girerdik. Şimdi hiç sıra beklemeden sunucu açılıyor ve sunucuya da giremiyoruz. Aternos kapandı da haberimiz mi yok? Görüş ve yardımlarınızı bekliyorum.

Çözüm
Herkese yardımları için teşekkürler. Sorunu çözdüm. Biz SonOyuncu Launcher'dan girmeye çalışıyorduk. Şimdi Team Extreme Launcher'a geçtim ve sunucuya girebiliyoruz.
Eskiden Aternos'dan bir sunucu açmak istediğimde yarım saat ya da 1 saat civarı sıra olur ondan sonra sunucu açılır ve sunucu linkini kopyalayıp girerdik. Şimdi hiç sıra beklemeden sunucu açılıyor ve sunucuya da giremiyoruz. Aternos kapandı da haberimiz mi yok? Görüş ve yardımlarınızı bekliyorum.
Bende böyle bir sıkıntı yok. Daha dün girebildik.

Premium ile girişi aktif mi ettiniz? Eğer korsan olarak oynuyorsanız ayarlardan korsan oyun modunu açıp girmeniz gerekiyor.

Bence daha iyi siteler var server.pro gibi ama modlu server kuramazsınız maalsef.

Bence daha iyi siteler var server.pro gibi ama modlu server kuramazsınız maalsef.
Hocam server.pro çok bekletiyor ve saat başına sürekli onay vermemiz gerekiyor. Ha olurda unutursak server kapanıyor ve yine sıra bekliyoruz.
1626085711536.png

Bunun açık olması gerekiyor.

Hocam server. Pro çok bekletiyor ve saat başına sürekli onay vermemiz gerekiyor. Ha olurda unutursak server kapanıyor ve yine sıra bekliyoruz.
Eki Görüntüle 1104770

Bunun açık olması gerekiyor.

Şey server. Pro hiç bekletmiyor sadece tek sıkıntı saat başı tek tıkla tıklaman gerek.

Doğru sürüm ile girdiğinizden emin olun.

Herkese yardımları için teşekkürler. Sorunu çözdüm. Biz SonOyuncu Launcher'dan girmeye çalışıyorduk. Şimdi Team Extreme Launcher'a geçtim ve sunucuya girebiliyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı