B bioskaan Picopat Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #1 Yeni sistem aldım Aternos güvenilir mi? Arkadaşlarla MC oynayacağım.
Emr2634 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 567 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Temmuz 2025 #2 bioskaan dedi: Yeni sistem aldım Aternos güvenilir mi? Arkadaşlarla MC oynayacağım. Genişletmek için tıkla... Güvenilirdir hocam, bedava verdiği sunucu hizmeti ile istediğiniz modları kurabilir, sürüm değiştirebilir, eklenti ekleyebilirsiniz. Ayrıca sunucunuzu daha kaliteli hale getirmek için para ödemek isterseniz yan sitesi Exaraton'a da bakabilirsiniz.
bioskaan dedi: Yeni sistem aldım Aternos güvenilir mi? Arkadaşlarla MC oynayacağım. Genişletmek için tıkla... Güvenilirdir hocam, bedava verdiği sunucu hizmeti ile istediğiniz modları kurabilir, sürüm değiştirebilir, eklenti ekleyebilirsiniz. Ayrıca sunucunuzu daha kaliteli hale getirmek için para ödemek isterseniz yan sitesi Exaraton'a da bakabilirsiniz.
Queza Decapat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 14 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #3 Güvenilir.