J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.155 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #1 Sunucuya birisi katılınca komutlar bölümünde giren kişinin ismi ve IP benzer bir kod var, oradaki IP statik olan mı?
Sunucuya birisi katılınca komutlar bölümünde giren kişinin ismi ve IP benzer bir kod var, oradaki IP statik olan mı?
SiyahiBeyfendi Hectopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 2.058 Çözümler 25 24 Şubat 2025 #2 Jezo dedi: Sunucuya birisi katılınca komutlar bölümünde giren kişinin ismi ve IP benzer bir kod var, oradaki IP statik olan mı? Genişletmek için tıkla... Statik IP olduğunu sanmıyorum Türkiye'de statik IP varsayılan hizmet olarak verilmiyor ekstra ücret ödemeniz lazım. Ama giren kişinin IP sidir o. Artı 0 Eksi
Jezo dedi: Sunucuya birisi katılınca komutlar bölümünde giren kişinin ismi ve IP benzer bir kod var, oradaki IP statik olan mı? Genişletmek için tıkla... Statik IP olduğunu sanmıyorum Türkiye'de statik IP varsayılan hizmet olarak verilmiyor ekstra ücret ödemeniz lazım. Ama giren kişinin IP sidir o.
KS KS J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.155 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #3 SiyahiBeyfendi dedi: Statik IP olduğunu sanmıyorum Türkiye'de statik IP varsayılan hizmet olarak verilmiyor ekstra ücret ödemeniz lazım. Ama giren kişinin IP sidir o. Genişletmek için tıkla... İp görünmemesi için nasıl bir önlem alabilirim? Artı 0 Eksi
SiyahiBeyfendi dedi: Statik IP olduğunu sanmıyorum Türkiye'de statik IP varsayılan hizmet olarak verilmiyor ekstra ücret ödemeniz lazım. Ama giren kişinin IP sidir o. Genişletmek için tıkla... İp görünmemesi için nasıl bir önlem alabilirim?
SiyahiBeyfendi Hectopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 2.058 Çözümler 25 24 Şubat 2025 #4 Jezo dedi: İp görünmemesi için nasıl bir önlem alabilirim? Genişletmek için tıkla... Alamazsın. Oyuna bir VPN'le girebilirsin ya da sunucudan çıktıktan sonra modemine reset atabilirsin IP adresin değişir. Artı 0 Eksi
Jezo dedi: İp görünmemesi için nasıl bir önlem alabilirim? Genişletmek için tıkla... Alamazsın. Oyuna bir VPN'le girebilirsin ya da sunucudan çıktıktan sonra modemine reset atabilirsin IP adresin değişir.