Aternos kaç GB RAM verir?

ErenSB

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlarım ile 4-5 kişi 1.19 Minecraft rahatlıkla oynayabilir miyiz Aternos üzerinden?
Kaç GB RAM verdikleri vs. hiçbir yerde bilgisini göremedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
2GB veriyor olmaları lazım, eğer herhangi bir ücret ödemezseniz. Eğer her yerde TNT patlatmayacaksanız, sakin sakin oynayacaksanız kurtaracaktır muhtemelen.

2004MB RAM kullanımı vardı en son 1.19 oynarken. İdeal bir ram kullanımı sorun teşkil etmez.

Arkadaşlarım ile 4-5 kişi 1.19 Minecraft rahatlıkla oynayabilir miyiz Aternos üzerinden?

Oynarsınız 2 GB RAM gibi bir şey veriyordu sanirsam ama yine de iyi bir sekilde oynarsiniz ben kuzenlerimle oynuyorum hiçbir seyde olmuyor.

2.4 GB RAM veriyor. 5 kişi üzeri server biraz zorlanır 1.19'da.

Oynarsınız 2 GB RAM gibi bir şey veriyordu sanirsam ama yine de iyi bir sekilde oynarsiniz ben kuzenlerimle oynuyorum hiçbir seyde olmuyor.

Biz 6 Kişi 4 GB Xeon işlemcili makine de eziyet çekiyorduk. 1.18 Sürümünde ve bildiğim kadarı ile 3GB+ RAM kullanıyor 1.19, 2 GB RAM ile oynanabileceğine emin misiniz? Lag vs. olmadan

aternos yerine plaodus oneririm cok daha iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…