maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.760 Makaleler 19 Çözümler 28 12 Mayıs 2021 #1 Merhaba, Aternos'tan server açtım. Serveri ne kullanarak açıyor? Yani CPU veya GPU kullanır mı? Veya herhangi bir şeykilde kaynak kullanıyor mu?
Merhaba, Aternos'tan server açtım. Serveri ne kullanarak açıyor? Yani CPU veya GPU kullanır mı? Veya herhangi bir şeykilde kaynak kullanıyor mu?
Glank Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.740 Çözümler 15 12 Mayıs 2021 #2 maraushi dedi: Merhaba, Aternos'tan server açtım. Serveri ne kullanarak açıyor? Yani CPU veya GPU kullanır mı? Veya herhangi bir şeykilde kaynak kullanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Sizin bilgisayarınızdan bir şey kullanmıyor.
maraushi dedi: Merhaba, Aternos'tan server açtım. Serveri ne kullanarak açıyor? Yani CPU veya GPU kullanır mı? Veya herhangi bir şeykilde kaynak kullanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Sizin bilgisayarınızdan bir şey kullanmıyor.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.106 Makaleler 3 Çözümler 61 12 Mayıs 2021 #3 maraushi dedi: Merhaba, Aternos'tan server açtım. Serveri ne kullanarak açıyor? Yani CPU veya GPU kullanır mı? Veya herhangi bir şeykilde kaynak kullanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Aternos kendi sunucularından serveri açar. Sizin bilgisayardan kaynak kullanmaz.
maraushi dedi: Merhaba, Aternos'tan server açtım. Serveri ne kullanarak açıyor? Yani CPU veya GPU kullanır mı? Veya herhangi bir şeykilde kaynak kullanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Aternos kendi sunucularından serveri açar. Sizin bilgisayardan kaynak kullanmaz.
2 296367 Hectopat Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 704 Çözümler 5 12 Mayıs 2021 #4 Kendi sunucularını kaynak olarak kullanıyor.
183189 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 3.827 Makaleler 1 Çözümler 94 12 Mayıs 2021 #5 maraushi dedi: Merhaba, Aternos'tan server açtım. Serveri ne kullanarak açıyor? Yani CPU veya GPU kullanır mı? Veya herhangi bir şeykilde kaynak kullanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Tam anlamadım ama sanırım kendi bilgisayarınızdan bir şey kullanıyor mu diye soruyorsunuz. Hayır kendi sunucularını kullanıyor.
maraushi dedi: Merhaba, Aternos'tan server açtım. Serveri ne kullanarak açıyor? Yani CPU veya GPU kullanır mı? Veya herhangi bir şeykilde kaynak kullanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Tam anlamadım ama sanırım kendi bilgisayarınızdan bir şey kullanıyor mu diye soruyorsunuz. Hayır kendi sunucularını kullanıyor.
Wmir Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.260 Çözümler 13 12 Mayıs 2021 #6 Kendi sunucularını kullanıyor. Sizin bilgisayarınızı değil.