Çözüldü Aternos komutlara bilinmeyen diyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

denizgumus1

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Game Garaj Slayer X7T-5060 Intel Core i7 14650HX RTX5060 16" 180Hz QHD+ FreeDOS Oyuncu Laptop
Meslek
Öğrenci
Merhaba, ben bir Aternos sunucusu kurdum ve kendimi op olarak atadım ama herhangi bir komut girince bilinmeyen komut diyor. (/) koyup bir harf yazdığım an bu oluyor. Nedeni nedir bunun? Provanastan sıkıldım artık 4 arkadaşımla girmek istiyorum kendi serverimde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Buyurun, ilk görseldeki kodları yazabiliyorum sadece ve sağdaki gibi oluyor kodları yazınca.

Çok teşekkür ederim, benim sorunum çözüldü. Ploudosa geçtim ama arkadaşım Ploudos'a geçmek istemiyor, güvendiği siteyi yani Aternos'u kullanmak istiyor. Bu yüzden sorunu çözüldü yapmayacağım.

Eki Görüntüle 1136289Eki Görüntüle 1136290

Yapar mısınız lütfen ve o hatanın sebebi op değilsiniz.
Merhaba, ben bir Aternos sunucusu kurdum ve kendimi op olarak atadım ama herhangi bir komut girince bilinmeyen komut diyor. (/) koyup bir harf yazdığım an bu oluyor. Nedeni nedir bunun? Provanastan sıkıldım artık 4 arkadaşımla girmek istiyorum kendi serverimde.
Hata fotoğrafı atın yardımcı olalım.

Hata fotoğrafı atın yardımcı olalım.

Buyurun, ilk görseldeki kodları yazabiliyorum sadece ve sağdaki gibi oluyor kodları yazınca.
ploudos.com kullanabilirsiniz.
Hatanın tam fotoğrafını atar mısınız anlamadım.

Çok teşekkür ederim, benim sorunum çözüldü. Ploudosa geçtim ama arkadaşım Ploudos'a geçmek istemiyor, güvendiği siteyi yani Aternos'u kullanmak istiyor. Bu yüzden sorunu çözüldü yapmayacağım.

Base Profile Screenshot 2021.08.13 - 05.33.54.81.png
Base Profile Screenshot 2021.08.13 - 05.34.03.32.png

Eki Görüntüle 1136289Eki Görüntüle 1136290

Çözüm

Yapamam op yaptım kendimi hatta bütün arkadaşlarımı op yaptım olmuyor yine de hatta şu an Aternos sunucusuna girip tekrar deneyeceğim. Ha bu arada nasıl çözüldü yapacağım?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı