Aternos kullanmak yerine Keyubu kullanılır mı?

Av2xnn

Centipat
Makaleler
10
Daha fazla  
Merhaba. Arkadaşlarımla beraber bir modlu Survival sunucusu açmayı düşünüyorum, toplam 6 kişiyiz. Fiyatları uygun olduğu için https://keyubu.com/minecraft-sunucu-kirala/ bu siteden XEON-03 adlı paketi almayı düşünüyorum, mantıklı mıdır? Ayrıca yaklaşık 10 tane mod falan kuracağız.

İnternetin aşırı yavaş değilse Zerotier ile kendi bilgisayarından Dedicated sunucu açmak daha mantıklı geliyor bana. 10 mod bir şey değil zaten, 16GB RAM'le Steampunk oynayıp aynı anda sunucusunu hostluyordum.

Kendi bilgisayarımı hostlayamam bilgisayarım okdar güçlü değil ayrıca 16 GB RAM yok

Minecraft'in orijinalsa feather Client kullan hem TR sunucu hem de istedigin mod olsun plugin olsun istedigin kadar RAM verip kurabiliyosun yoksada minekeep kullan.

Zamanında arkadaşımla Keyubu'dan çok güçlü bir VDS sunucu almıştık ve gayet memnun kalmıştık, her türlü sıkıntımızda destek vermişlerdi. Günümüzde büyük sunucu açmak için belki mükemmel bir sağlayıcı olmayabilir. Fakat arkadaşlarınızla oynayacağınız sunucuda bir sıkıntı olmadan güzel bir şekilde oynarsınız.

8 GB bile yeterli olur, browser falan açmazsın olur biter.

Sunucuya toplam 6 kişi girecek ve sunucu modlu olacak, hem konu sahibi arkadaşın kendi modlu Minecraft'ını hem de modlu sunucuyu kaldıramayabilir 8 GB.
(Tabii modların ağırlığına da bağlı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…