Aternos kullanmak yerine Keyubu kullanılır mı?

Av2xnn

Centipat
Makaleler
10
Daha fazla  
Merhaba. Arkadaşlarımla beraber bir modlu Survival sunucusu açmayı düşünüyorum, toplam 6 kişiyiz. Fiyatları uygun olduğu için https://keyubu.com/minecraft-sunucu-kirala/ bu siteden XEON-03 adlı paketi almayı düşünüyorum, mantıklı mıdır? Ayrıca yaklaşık 10 tane mod falan kuracağız.

Arkadaşlarla oynayacaksanız Falixnodes'un ücretsiz sürümünü deneyebilirsiniz. VPN ile girmeniz gerekiyor, sunucu açarken 5-15 saniyelik reklam izlemeniz gerekiyor ve cuma akşamı gibi yoğun saatlerde boşta sunucu olmayabiliyor fakat sıra beklemeden 1 çekirdek Xeon Gold 5412U işlemci + 3.5GB ram + 10GB depolama sağlıyor, istediğiniz modları yükleyebiliyorsunuz ve kullanıcılara panel erişimi verebiliyorsunuz.

Son düzenleme:
2-3GB verse yeterli olacağını düşünüyorum, 10 mod bir şey değil.
10 mod var 10 mod var şimdi orası ayrı fakat çok ağır olacağını sanmıyorum haklı olabilirsin.

Kendi bilgisayarımı hostlayamam bilgisayarım okdar güçlü değil ayrıca 16 GB RAM yok

Önce kendi bilgisayarında bi test etse kaldırıyor mu diye test etsen güzel olur, eğer sıkıntı olmazsa ekstra para vermemiş olursun veya arkadaşlarından birinin bilgisayarı iyi ise o da açabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…