Magnezyum Picopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 871 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2021 #1 Arkadaşlar Aternos'da kurduğum servere kimsenin başkasının yaptığı eve eşyaya falan dokunamamasını istiyorum, nasıl yapabilirim?
Arkadaşlar Aternos'da kurduğum servere kimsenin başkasının yaptığı eve eşyaya falan dokunamamasını istiyorum, nasıl yapabilirim?
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 4.998 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2021 #2 GriefPrevention. Artı 0 Eksi
QwerTes Femtopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #3 Magnezyum dedi: Arkadaşlar Aternos'da kurduğum servere kimsenin başkasının yaptığı eve eşyaya falan dokunamamasını istiyorum, nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Op olmayanlar açamaz diyorsan WorldGuard Kur Artı 0 Eksi
Magnezyum dedi: Arkadaşlar Aternos'da kurduğum servere kimsenin başkasının yaptığı eve eşyaya falan dokunamamasını istiyorum, nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Op olmayanlar açamaz diyorsan WorldGuard Kur