R rmzn01671 Decapat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #1 Aternos'ta server açıp hexit 2 modunu kurduktan sonra servere girince. This server has mods that require FML/Forge to be installed on the Client. Tarzında hata alıyorum nasıl düzeltebilirim?
Aternos'ta server açıp hexit 2 modunu kurduktan sonra servere girince. This server has mods that require FML/Forge to be installed on the Client. Tarzında hata alıyorum nasıl düzeltebilirim?
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #2 rmzn01671 dedi: Aternos'ta server açıp hexit 2 modunu kurduktan sonra servere girince. This server has mods that require FML/Forge to be installed on the Client. Tarzında hata alıyorum nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Sizin de modları indirmeniz lazım.
rmzn01671 dedi: Aternos'ta server açıp hexit 2 modunu kurduktan sonra servere girince. This server has mods that require FML/Forge to be installed on the Client. Tarzında hata alıyorum nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Sizin de modları indirmeniz lazım.
R rmzn01671 Decapat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #3 Hyuuga Neji dedi: Sizin de modları indirmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... nasıl indireceğim peki
Hyuuga Neji dedi: Sizin de modları indirmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... nasıl indireceğim peki
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #4 rmzn01671 dedi: Nasıl indireceğim peki? Genişletmek için tıkla... Aternos Hexxit 2'yi kaldırabilecek güçte makineye sahip değil. 170 mod var pakette. Oynamamanız daha iyi.
rmzn01671 dedi: Nasıl indireceğim peki? Genişletmek için tıkla... Aternos Hexxit 2'yi kaldırabilecek güçte makineye sahip değil. 170 mod var pakette. Oynamamanız daha iyi.