AeternaTR Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #1 Aternosa da mod yükledim ama girmeye çalıştığımda "uyumsuz FML mod sunucusu, sunucu mod listesi uyumlu değil" diyor.
Aternosa da mod yükledim ama girmeye çalıştığımda "uyumsuz FML mod sunucusu, sunucu mod listesi uyumlu değil" diyor.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #2 Crack mod Launcher'ı kullandığınız için ve farklı bir mod sürümü kullandığınız için olabilir. Artı 0 Eksi
Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 19 Ekim 2020 #3 Aternos'un kendi mod listesinden mi kurdun? Artı 0 Eksi
KS KS AeternaTR Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #4 Rashmore dedi: Aternos'un kendi mod listesinden mi kurdun? Genişletmek için tıkla... evet Artı 0 Eksi
C codenameMEOW Zeptopat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #5 Hala yaşayan varsa çözdüm. Aternos'taki bazı modlar mesela Simpleores gibi modlar böyle hatalara neden olabiliyor. Modlarınızı test edip sunucunuzu yeniden açın ve deneyin. Çözdüyseniz ne mutlu bana. Artı 0 Eksi
Hala yaşayan varsa çözdüm. Aternos'taki bazı modlar mesela Simpleores gibi modlar böyle hatalara neden olabiliyor. Modlarınızı test edip sunucunuzu yeniden açın ve deneyin. Çözdüyseniz ne mutlu bana.