wubba lubba dub dub Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 681 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Ankara 29 Haziran 2024 #1 Dosyalar kısmındaki mod kısmına kendim mod ekleyemiyorum. Artı olarak serverı Forge yapsam bile Forge olarak giremiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2024
Dosyalar kısmındaki mod kısmına kendim mod ekleyemiyorum. Artı olarak serverı Forge yapsam bile Forge olarak giremiyorum.
alpermen Hectopat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 2.053 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #2 Zeynerr dedi: Dosyalar kısmındaki mod kısmına kendim mod ekleyemiyorum. Artı olarak serverı Forge yapsam bile Forge olarak giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Dosyalar kısmına değil ayarlar kısmından en altındaki yerde dosya yükleme ver ve sipigot seçerek yap.
Zeynerr dedi: Dosyalar kısmındaki mod kısmına kendim mod ekleyemiyorum. Artı olarak serverı Forge yapsam bile Forge olarak giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Dosyalar kısmına değil ayarlar kısmından en altındaki yerde dosya yükleme ver ve sipigot seçerek yap.
wubba lubba dub dub Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 681 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Ankara 29 Haziran 2024 #3 alpermen dedi: Dosyalar kısmına değil ayarlar kısmından en altındaki yerde dosya yükleme ver ve sipigot seçerek yap. Genişletmek için tıkla... Bulamadım daha detaylı söyler misin?
alpermen dedi: Dosyalar kısmına değil ayarlar kısmından en altındaki yerde dosya yükleme ver ve sipigot seçerek yap. Genişletmek için tıkla... Bulamadım daha detaylı söyler misin?
alpermen Hectopat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 2.053 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #4 Zeynerr dedi: Bulamadım daha detaylı söyler misin? Genişletmek için tıkla... Buradaki kaynk paketi yükle seçeneğini seçin. Dosya Ekleri Screenshot_2024-06-29-20-17-49-196_com.android.chrome.jpg 66,2 KB · Görüntüleme: 31 Screenshot_2024-06-29-20-17-40-876_com.android.chrome.jpg 77,4 KB · Görüntüleme: 31
Zeynerr dedi: Bulamadım daha detaylı söyler misin? Genişletmek için tıkla... Buradaki kaynk paketi yükle seçeneğini seçin.
wubba lubba dub dub Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 681 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Ankara 29 Haziran 2024 #5 alpermen dedi: Buradaki kaynk paketi yükle seçeneğini seçin. Genişletmek için tıkla... O texture pack için hocam ben mod kurmak istiyorum.
alpermen dedi: Buradaki kaynk paketi yükle seçeneğini seçin. Genişletmek için tıkla... O texture pack için hocam ben mod kurmak istiyorum.
alpermen Hectopat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 2.053 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #6 Zeynerr dedi: O texture pack için hocam ben mod kurmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kendi midunu yükleyemiyorsun diye biliyorum.
Zeynerr dedi: O texture pack için hocam ben mod kurmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kendi midunu yükleyemiyorsun diye biliyorum.