Aternos oynarken oyun hesapları ele geçirildi

lastdarkwave

Hectopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI B550M PRO VDH / R5 5600 / RX 470 / 16 GB DDR4 RAM / 512GB SSD + 1TB HDD / MSI MAG A600DN 600W 80+ PSU
Meslek
Ögrenci
Aternos oynuyorduk ve bir anda oyuna DAHINNA adında birisi girdi, ardından "I'm minecraft bot" demeye başladı. Normal bir şekilde takılırken sunucudan çıktı. Bir anda "you logged in from another location" hatası vermeye başladı ve hesabımıza girmeye başladı. Şu an diğer arkadaşımda ekranı izlerken şöyle bir şey yapmaya başladı.

Şu an hesaba bir şekilde girdim ve manzara bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Minecraft isminizi bilen biri login plugini eklemediyseniz isminizi yazıp girebilir. AuthMe plugini eklerseniz sorun düzelir.

Minecraft isminizi bilen biri login plugini eklemediyseniz isminizi yazıp girebilir. AuthMe plugini eklerseniz sorun düzelir.
Bizim adımızda nasıl girebiliyor hocam onu anlamadım. Günlük tarafından baktığımda ip adresi vardı onu da yazınca böyle bir yer çıktı.

Bizim adımızda nasıl girebiliyor hocam onu anlamadım. Günlük tarafından baktığımda ip adresi vardı onu da yazınca böyle bir yer çıktı.
Eki Görüntüle 2547105
Sunucuda orj mc doğrulaması yoksa istediği kişinin adına girebilir.
Yukarıda yazılan gibi doğrulayıcı eklenti ekleyin.

Ve eklemeliyim ki bunu yapan kişi sizin o sunucuyu oluşturduğunuzu ve kullanıcı adınızı biliyor.
Tanıdığınız-birlikte oynadığınız birisi olabilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…