kerem73 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.130 Çözümler 3 30 Nisan 2021 #1 Aternos sitesi PC RAM'ini ya da ekstra herhangi bir şey kullanıyor mu? Aternos | Minecraft Sunucuları. Ücretsiz. Sınırsız. Minecraft Sunucuları. Ücretsiz. Sınırsız. Tamamen senin Minecraft sunucun, sadece senin ve sonsuza kadar ücretsiz. aternos.org
Aternos sitesi PC RAM'ini ya da ekstra herhangi bir şey kullanıyor mu? Aternos | Minecraft Sunucuları. Ücretsiz. Sınırsız. Minecraft Sunucuları. Ücretsiz. Sınırsız. Tamamen senin Minecraft sunucun, sadece senin ve sonsuza kadar ücretsiz. aternos.org
Can Paşa Picopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 736 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Nisan 2021 #2 kerem73 dedi: Aternos sitesi PC RAM'ini ya da ekstra herhangi bir şey kullanıyor mu? Aternos | Minecraft Sunucuları. Ücretsiz. Sınırsız. Minecraft Sunucuları. Ücretsiz. Sınırsız. Tamamen senin Minecraft sunucun, sadece senin ve sonsuza kadar ücretsiz. aternos.org Genişletmek için tıkla... Kendi sunucularındaki RAM'i kullanıyor. Kullandığımdan biliyorum.
kerem73 dedi: Aternos sitesi PC RAM'ini ya da ekstra herhangi bir şey kullanıyor mu? Aternos | Minecraft Sunucuları. Ücretsiz. Sınırsız. Minecraft Sunucuları. Ücretsiz. Sınırsız. Tamamen senin Minecraft sunucun, sadece senin ve sonsuza kadar ücretsiz. aternos.org Genişletmek için tıkla... Kendi sunucularındaki RAM'i kullanıyor. Kullandığımdan biliyorum.
tonbaligi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.466 Çözümler 5 Yer Istanbul 30 Nisan 2021 #3 Hayır kullanmıyor.
ulaselessar Kilopat Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 317 Çözümler 1 30 Nisan 2021 #4 Aternos kendi sunucularını kullanıyor diye biliyorum.
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 30 Nisan 2021 #5 Kullanmıyor.
accm Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 230 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek babayım 30 Nisan 2021 #6 kerem73 dedi: Aternos sitesi PC RAM'ini ya da ekstra herhangi bir şey kullanıyor mu? Aternos | Minecraft Sunucuları. Ücretsiz. Sınırsız. Minecraft Sunucuları. Ücretsiz. Sınırsız. Tamamen senin Minecraft sunucun, sadece senin ve sonsuza kadar ücretsiz. aternos.org Genişletmek için tıkla... Kullanmıyor.
kerem73 dedi: Aternos sitesi PC RAM'ini ya da ekstra herhangi bir şey kullanıyor mu? Aternos | Minecraft Sunucuları. Ücretsiz. Sınırsız. Minecraft Sunucuları. Ücretsiz. Sınırsız. Tamamen senin Minecraft sunucun, sadece senin ve sonsuza kadar ücretsiz. aternos.org Genişletmek için tıkla... Kullanmıyor.
kerem73 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.130 Çözümler 3 30 Nisan 2021 #7 accm dedi: Kullanmıyor. Genişletmek için tıkla... Madss dedi: Kullanmıyor. Genişletmek için tıkla... ulaselessar dedi: Aternos kendi sunucularını kullanıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Can Paşa dedi: Kendi sunucularındaki RAM'i kullanıyor. Kullandığımdan biliyorum. tonbaligi dedi: Hayır kullanmıyor. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Cevaplarınız için teşekkür ederim.
accm dedi: Kullanmıyor. Genişletmek için tıkla... Madss dedi: Kullanmıyor. Genişletmek için tıkla... ulaselessar dedi: Aternos kendi sunucularını kullanıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Can Paşa dedi: Kendi sunucularındaki RAM'i kullanıyor. Kullandığımdan biliyorum. tonbaligi dedi: Hayır kullanmıyor. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Cevaplarınız için teşekkür ederim.