zetsii Decapat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #1 Merhaba arkadaşImla Aternos'tan Minecraft oynuyoruz fakat plugin kurmayI çözemedim yardImcI olabilecek varsa sevinirim.
Merhaba arkadaşImla Aternos'tan Minecraft oynuyoruz fakat plugin kurmayI çözemedim yardImcI olabilecek varsa sevinirim.
RitmicOfficial Hectopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 1.370 Makaleler 6 Çözümler 143 Yer Türkiye Cumhuriyeti 4 Temmuz 2025 #2 Eklentiler diye bir bölüm olması gerekiyor, oradan pluginin adını aratıp kuruyorsunuz.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.095 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #3 Yazılım kısmından sunucuyu Paper/Bukkit olarak kurarsanız eklentiler sayfasının görünmesi gerekiyor.
Astron Hectopat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 1.007 Çözümler 10 4 Temmuz 2025 #4 Yazılım kısmını Spigot/Bukkit olarak ayarlarsan plugin sekmesi gelecektir.
Zer1 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 379 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #5 zetsii dedi: Merhaba arkadaşImla Aternos'tan Minecraft oynuyoruz fakat plugin kurmayI çözemedim yardImcI olabilecek varsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Yazılımdan Spigot bukkit seçiceksin sonrasında istediğin plugini kurabilirsin (üstteki arkadaşın mesajını görmedim)
zetsii dedi: Merhaba arkadaşImla Aternos'tan Minecraft oynuyoruz fakat plugin kurmayI çözemedim yardImcI olabilecek varsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Yazılımdan Spigot bukkit seçiceksin sonrasında istediğin plugini kurabilirsin (üstteki arkadaşın mesajını görmedim)
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.819 Çözümler 25 4 Temmuz 2025 #6 Yazılım kısmından Spigot/Bukkit seçersen eklentiler kısmı eklenecek.
zetsii Decapat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #7 RitmicOfficial dedi: Eklentiler diye bir bölüm olması gerekiyor, oradan pluginin adını aratıp kuruyorsunuz. Genişletmek için tıkla... RitmicOfficial dedi: Eklentiler diye bir bölüm olması gerekiyor, oradan pluginin adını aratıp kuruyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Benim kurmam yeterli midir yoksa arkadaşlarımın da kurması gerekiyor mu?
RitmicOfficial dedi: Eklentiler diye bir bölüm olması gerekiyor, oradan pluginin adını aratıp kuruyorsunuz. Genişletmek için tıkla... RitmicOfficial dedi: Eklentiler diye bir bölüm olması gerekiyor, oradan pluginin adını aratıp kuruyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Benim kurmam yeterli midir yoksa arkadaşlarımın da kurması gerekiyor mu?
RitmicOfficial Hectopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 1.370 Makaleler 6 Çözümler 143 Yer Türkiye Cumhuriyeti 27 Temmuz 2025 #8 zetsii dedi: Benim kurmam yeterli midir yoksa arkadaşlarımın da kurması gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Sizin aternos paneli üzerinden kurmanız yeterli.
zetsii dedi: Benim kurmam yeterli midir yoksa arkadaşlarımın da kurması gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Sizin aternos paneli üzerinden kurmanız yeterli.