Aternos plugin önerisi

WmWAr39

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 12. Nesil işlemci 500 gb crucial nvme ssd 8 gb ddr4 ram Excalibur g770. Exper 18.5 inç monitör. Piranha x7 mouse.
Sınıfça bir Survival sunucusu açacağız ancak bunun Survival sunucularındaki gibi rank sistemi, kasalar, /feed gibi komutlar ve daha fazlasını kuracağız veya Aternos yerine VirtualBox'la açarsam mineOS üzerine plugin kurabilir miyim? i5 12400H işlemci 8 GB RAM Windows 11. Şu ana kadar hiç out of Memory hatasıyla karşılaşmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rank sistemi için: Luckperms.
Kasalar için: Excellentcreates.
/Feed için: Simple feed and heal pluginini kullanabilirsiniz.

Luckperms kurulu ama kullanmayı beceremiyorum

Sınıfça bir Survival sunucusu açacağız ancak bunun Survival sunucularındaki gibi rank sistemi, kasalar, /feed gibi komutlar ve daha fazlasını kuracağız veya Aternos yerine VirtualBox'la açarsam mineOS üzerine plugin kurabilir miyim? i5 12400H işlemci 8 GB RAM Windows 11. Şu ana kadar hiç out of Memory hatasıyla karşılaşmadım.

Bence hiç sanal makine ile eziyet çekmeyin sınıftaki herkes düşük bir meblağ verse işinizi görecek bir sunucu alabilirsiniz out of Memory hatasını da illa alırsınız sınıf 5 kişi değilse

Bence hiç sanal makine ile eziyet çekmeyin sınıftaki herkes düşük bir meblağ verse işinizi görecek bir sunucu alabilirsiniz out of Memory hatasını da illa alırsınız sınıf 5 kişi değilse

4 kişi oynayacağız ve o hosting işini düşündük sunucu devamlı olmayacağı ve illa bir ara sapitacagimiz için hiç girmedik

4 kişi oynayacağız ve o hosting işini düşündük sunucu devamlı olmayacağı ve illa bir ara sapitacagimiz için hiç girmedik.

Hocam o zaman mantıklı boşa masrafa gerek yok clear lag ve Fast chunk pregeneratör işinizi görebilir haricinde restoreri de biliyorsunuzdur sanırım ama yinede söyliyim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı