tedolone Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 597 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #1 1.16.5 sürümünde plugin komutlarını kullanamıyorum. Sadece op olanlar yazabiliyor. Bunu herkesin yazması için ne yapmam lazım?
1.16.5 sürümünde plugin komutlarını kullanamıyorum. Sadece op olanlar yazabiliyor. Bunu herkesin yazması için ne yapmam lazım?
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #2 tedolone dedi: 1.16.5 sürümünde plugin komutlarını kullanamıyorum. Sadece op olanlar yazabiliyor. Bunu herkesin yazması için ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Permissions demek istediniz galiba, LuckPerms pluginini tavsiye ederim. Kullanışlı ve bir arayüzü de var. (Nasıl kullanıldığı hakkında bir çok video mevcut. Aşırı uzun bir kullanımı var her permission plugininin.) Artı 0 Eksi
tedolone dedi: 1.16.5 sürümünde plugin komutlarını kullanamıyorum. Sadece op olanlar yazabiliyor. Bunu herkesin yazması için ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Permissions demek istediniz galiba, LuckPerms pluginini tavsiye ederim. Kullanışlı ve bir arayüzü de var. (Nasıl kullanıldığı hakkında bir çok video mevcut. Aşırı uzun bir kullanımı var her permission plugininin.)
KS KS tedolone Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 597 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #3 Bu arada başlık yanlış olmuş ''permissions'' olacaktı EldrithcWraith dedi: Permissions demek istediniz galiba, LuckPerms pluginini tavsiye ederim. Kullanışlı ve bir arayüzü de var. Genişletmek için tıkla... Evet başlıkta hata olmuş. Tam olarak herkese oto plugin komutu kullanma yetkisi verilsin istiyorum. EldrithcWraith dedi: LuckPerms Genişletmek için tıkla... Tam olarak nasıl çalışıyor kısaca. Artı 0 Eksi
Bu arada başlık yanlış olmuş ''permissions'' olacaktı EldrithcWraith dedi: Permissions demek istediniz galiba, LuckPerms pluginini tavsiye ederim. Kullanışlı ve bir arayüzü de var. Genişletmek için tıkla... Evet başlıkta hata olmuş. Tam olarak herkese oto plugin komutu kullanma yetkisi verilsin istiyorum. EldrithcWraith dedi: LuckPerms Genişletmek için tıkla... Tam olarak nasıl çalışıyor kısaca.
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #4 tedolone dedi: Evet başlıkta hata olmuş. Tam olarak herkese oto plugin komutu kullanma yetkisi verilsin istiyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam, zaten default olan gruba atadığında default olduğu için herkese otomatik verilecek, verilmezse bile ayarı var. tedolone dedi: Tam olarak nasıl çalışıyor kısaca. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
tedolone dedi: Evet başlıkta hata olmuş. Tam olarak herkese oto plugin komutu kullanma yetkisi verilsin istiyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam, zaten default olan gruba atadığında default olduğu için herkese otomatik verilecek, verilmezse bile ayarı var. tedolone dedi: Tam olarak nasıl çalışıyor kısaca. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et