Aternos server bekleme süresi neden bu kadar uzun?

Qucukcuk

Centipat
Daha fazla  
1-2haftadır öğlenleri yaklaşık 50 60 dk bekliyorum. Bu kadar beklemenin sebebi nedir? Bilen varsa yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
1-2haftadır öğlenleri yaklaşık 50 60 dk bekliyorum. Bu kadar beklemenin sebebi nedir? Bilen varsa yazabilir mi?

VPN kullanırsanız 2 dakikada acarsınız ki serveri aterson ile acmayın essentials mod ile açın hiçbir şey beklemiyorsunuz ve pinginiz de olmuyor.

VPN kullanırsanız 2 dakikada acarsınız ki serveri aterson ile acmayın essentials mod ile açın hiçbir şey beklemiyorsunuz ve pinginiz de olmuyor.
Benim asıl kullanığım server aternosta nasıl geçiş yapcam

@Qucukcuk Aternos'ta dünyalar bölümünden dünyayı indireceksin ve o klasörü %appdata%/roaming/.minecraft/saves bölümüne atacaksın böylece dünyanı offline şekilde oynamaya devam edebilirsin. Dünyayı attıktan sonra da essentials modu indireceksiniz.

Yoğunluk var. Okullar tatil olunca herkes sunucu acmaya başladı.

knk 1 gün tamam neyse 2. gün gene neyse ama 1 ay açık kalamaz heralde bu sunucu gece 2 de deniyoruz 50 dk bekletiyo sabah deniyoruz 50 dk beklediyor bu durum çok sıkıcı olmaya başladı

Bitti işi aternosun. Sunucu kiralamaya yönelin ben öyle yapıyorum. Hiç bir zaman bunu yaşamadım en fazla 2 dakika beklerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…