S Serbarut Hectopat Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 66 22 Aralık 2020 #1 Aternos üzerinde server açıyorum. Ancak 4-5 Chunk görebiliyorum. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2020
TonyRogers Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 305 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #2 Bu durumun düzeltme imkanı olduğunu sanmıyorum. Aternos server chunkları arttırılamıyor. Nitrado gibi paralı serverlarda chunk arttırılabilir. Artı 0 Eksi
Bu durumun düzeltme imkanı olduğunu sanmıyorum. Aternos server chunkları arttırılamıyor. Nitrado gibi paralı serverlarda chunk arttırılabilir.
E Ehypr Decapat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 77 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #3 Başka ücretsiz server açma sitelerine bakmanızı öneririm. Ben Ploudos'da pek sıkıntı yaşamadım chunk konusunda. Artı 0 Eksi
Başka ücretsiz server açma sitelerine bakmanızı öneririm. Ben Ploudos'da pek sıkıntı yaşamadım chunk konusunda.
KS KS S Serbarut Hectopat Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 66 22 Aralık 2020 #4 TonyRogers dedi: Bu durumun düzeltme imkanı olduğunu sanmıyorum. Aternos server chunkları arttırılamıyor. Nitrado gibi paralı serverlarda chunk arttırılabilir. Genişletmek için tıkla... Ehypr dedi: Başka ücretsiz server açma sitelerine bakmanızı öneririm. Ben Ploudos'da pek sıkıntı yaşamadım chunk konusunda. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, Ploudos'a bir göz atacağım. Artı 0 Eksi
TonyRogers dedi: Bu durumun düzeltme imkanı olduğunu sanmıyorum. Aternos server chunkları arttırılamıyor. Nitrado gibi paralı serverlarda chunk arttırılabilir. Genişletmek için tıkla... Ehypr dedi: Başka ücretsiz server açma sitelerine bakmanızı öneririm. Ben Ploudos'da pek sıkıntı yaşamadım chunk konusunda. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, Ploudos'a bir göz atacağım.
kaansenel08 Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i3-9100F 3.60GHz Nvidia GTX 1650 8GB 2400MHz RAM H310M H 2.0 Anakart Sandisk SSD Plus Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Kasım 2021 #5 Serbarut dedi: Aternos üzerinde server açıyorum. Ancak 4-5 Chunk görebiliyorum. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... kanki dosyalara gir server.properies dosyasına gir aşağı için görüş mesafesi var en fazla 10 yapılabiliyor 10 yaparsın ordan Artı 2 Eksi
Serbarut dedi: Aternos üzerinde server açıyorum. Ancak 4-5 Chunk görebiliyorum. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... kanki dosyalara gir server.properies dosyasına gir aşağı için görüş mesafesi var en fazla 10 yapılabiliyor 10 yaparsın ordan
waxon Decipat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 14 Kasım 2021 #6 Aternos için chunk sınırı en fazla 8 yapılabilir bunun sebebi sunucunun ücretsiz olmasından dolayı kaynaklanır. Artı 0 Eksi
Aternos için chunk sınırı en fazla 8 yapılabilir bunun sebebi sunucunun ücretsiz olmasından dolayı kaynaklanır.
Orangkal Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #7 kaansenel08 dedi: Kanki dosyalara gir server. Properies dosyasına gir aşağı için görüş mesafesi var en fazla 10 yapılabiliyor 10 yaparsın oradan Genişletmek için tıkla... Oldu, sağ ol. Artı 0 Eksi
kaansenel08 dedi: Kanki dosyalara gir server. Properies dosyasına gir aşağı için görüş mesafesi var en fazla 10 yapılabiliyor 10 yaparsın oradan Genişletmek için tıkla... Oldu, sağ ol.