Hocam istediğiniz sürümde kullanın. Önerim kendinizin açması fakat yine de aternostan açacaksanız 1.16.5, 1.20.4 ve 1.19.4 öneririm.Aternos'ta sunucu açacağım. Coreprotect, gsit, griefprevention, authme pluginlerini purpurda kullancağım. İlla purpur olması önemli olan pluginlerle çalışması. Sürüm önerir misiniz?
Bir sorum olucak. purpur üzerinde meşale ışıklandırmasıyla alakalı bir plugin biliyor musunuz? Ya da purpur ile fabric i beraber kurup fabric üzerinden sodium kurabilir miyim?Hocam istediğiniz sürümde kullanın. Önerim kendinizin açması fakat yine de aternostan açacaksanız 1.16.5, 1.20.4 ve 1.19.4 öneririm.
İlgili Konu
Rehber: Minecraft port ile uğraşmadan farklı yazılımlarla sunucu açma! (Vanilla, Purpur, Forge vb.)
Herkese tekrardan merhabalar, bugün sizlere modemden port açmakla uğraşmadan veya hamachi kullanmadan port açmayı göstereceğim. Normalde başka bir sunucu açma rehberim vardı fakat onda hamachi kullanılıyordu. Bu sefer daha kolay ve farklı bir yöntemle sunucumuzu açacağız. O zaman başlayalım...www.technopat.net
Sunucuya sodium kurup ne yapacaksınız Hocam? Sodium client side bir mod diye biliyorum ben. Sunucuya kurmanız bir işe yaramaz. Purpur sunucu plugini. Fabric ise mod yükleme yardımcısı/altyapısı. Fabric ile sunucu açarsınız. Mohist gibi hem plugin hem fabric modları gerektiren var mı bilmiyorum.Bir sorum olucak. purpur üzerinde meşale ışıklandırmasıyla alakalı bir plugin biliyor musunuz? Ya da purpur ile fabric i beraber kurup fabric üzerinden sodium kurabilir miyim?
sodiumda sanırsam meşale aydınlatması vardı. elde meşale tutarken etrafa ışık saçmasını sağlayan bir plugin önerin var mıdır?Sunucuya sodium kurup ne yapacaksınız Hocam? Sodium client side bir mod diye biliyorum ben. Sunucuya kurmanız bir işe yaramaz. Purpur sunucu plugini. Fabric ise mod yükleme yardımcısı/altyapısı. Fabric ile sunucu açarsınız. Mohist gibi hem plugin hem fabric modları gerektiren var mı bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.