Merhaba. Aternos hostinginden aldığım arkadaşlarım serverı oynarken "chatte the server will close in five minutes" yazdı. Bu hafta 4. oldu nasıl düzelteceğim ve neden oluyor?
Hocam geç gördüm de vanilla oynuyoruzGenellikle bu hatayı serverde oyuncular uzun süre AFK kalınca verir. Eğer ki AFK kalmamanıza rağmen kapanıyorsa kurdugunuz bir eklenti yüzünden oluyor olabilir.
Hocam bilgisayarda yer yok hamachi ile uğraşmak istemiyorumProgramsiz veya sitesiz kendi PC niz üzerinden server acabiliyorsunuz internetten bakabilirsiniz nasıl yapıldığına. Bence uğraşmayın Aternos'la.
Oynadığımz dünyayı aktarsak envanter silinirmi farklı hosting olduğundanSkymc kullanabilirsin. Aternosa çok benziyor.
Programsiz veya sitesiz kendi PC niz üzerinden server acabiliyorsunuz internetten bakabilirsiniz nasıl yapıldığına. Bence uğraşmayın Aternos'la.
Hamachi diyorsanız artık yasa dışı diye biliyorum. Onun dışında diğer kurulum bilgisayarı yorar.
Hamachi diyorsanız artık yasa dışı diye biliyorum. Onun dışında diğer kurulum bilgisayarı yorar.
Hocam geç gördüm de vanilla oynuyoruz.
Hocam bilgisayarda yer yok Hamachi ile uğraşmak istemiyorum.
Oynadığımz dünyayı aktarsak envanter silinirmi farklı hosting olduğundan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.