Aternos sunucu 7/24 nasıl aktif tutulur?

SemihOyuncuYT78

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, öncelikle ben arkadaşlarımla Minecraft sunucusunda oynuyorum ve Aternos'tayım. Aternos sunucusu açmak için çok süre bekletiyor ve de arkadaşlar artık sunucuyu aç demek istemiyor. Bir video buldum, linkini bırakacağım replit diye bir yerden yapıyor. Oradan yapsam paralı mı, sonsuza kadar durcak? Bunu sormak istedim.

Merhaba aternosa bir kişi girmeden sonsuza kadar açık kalamaz diye biliyorum kalıyorsada paralı falan yani ya da bot falan bırakıcan servera nasıl olacak bilmiyorumda o durduğu için kapanmaz.

Merhaba aternosa bir kişi girmeden sonsuza kadar açık kalamaz diye biliyorum kalıyorsada paralı falan yani ya da bot falan bırakıcan servera nasıl olacak bilmiyorumda o durduğu için kapanmaz.

Yok otomatik hareket falan da ediyor denedim de sonsuza kadar açınca paralı olur mu diye sormak istemiştim.

Ben şey yapıyordum arka sekmede başka bir hesap açıp o hesaba wurst Client yüklüyordum orada anti-AFK seçeneği var onu açıp o hesaptaki karakteri ölmeyecegi bir yere hapsedip açık bırakıyordum böylelikle sunucu hiç kapanmıyordu.

Ben şey yapıyordum arka sekmede başka bir hesap açıp o hesaba wurst Client yüklüyordum orada anti-AFK seçeneği var onu açıp o hesaptaki karakteri ölmeyecegi bir yere hapsedip açık bırakıyordum böylelikle sunucu hiç kapanmıyordu.

Ama benim PC kapalıyken sunucu diğer arkadaşlarım nasıl oynayacak hem de öyle olsa ben MC de AFK havuzu yapar dururdum da böyle biz yokkende açık olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı