Drozvenn Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 629 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2021 #1 Sunucuyu ilk açtığımız günlerde olmuyor. Fakat ilerleyen günlerde köylüler etkileşimsiz hale geliyor. Çiftleşmemeye ve çalışmamaya başlıyor. Bilen arkadaşlar yardım edebilir mi?
Sunucuyu ilk açtığımız günlerde olmuyor. Fakat ilerleyen günlerde köylüler etkileşimsiz hale geliyor. Çiftleşmemeye ve çalışmamaya başlıyor. Bilen arkadaşlar yardım edebilir mi?
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.425 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Türkiye 3 Ekim 2021 #2 Sürüm? Artı 0 Eksi
MustafaİRen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.951 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2021 #3 Mamaqiyus dedi: Abicim kızgına atmak yerine soruna çözüm bulur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam, işte ben çözüm üretmeye çalışıyorum, bu arkadaşların tek görevi kızgın atmak, çözüm bulmaya falan gelmiyorlar yani ha. Artı 0 Eksi
Mamaqiyus dedi: Abicim kızgına atmak yerine soruna çözüm bulur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam, işte ben çözüm üretmeye çalışıyorum, bu arkadaşların tek görevi kızgın atmak, çözüm bulmaya falan gelmiyorlar yani ha.
N nekhtr40 Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 307 3 Ekim 2021 #4 MustafaİRen dedi: Hocam, işte ben çözüm üretmeye çalışıyorum, bu arkadaşların tek görevi kızgın atmak, çözüm bulmaya falan gelmiyorlar yani ha. Genişletmek için tıkla... Reklam yapıyorsun ve çözüm bulmaya çalıştığını mı düşünüyorsun cidden? Artı 0 Eksi
MustafaİRen dedi: Hocam, işte ben çözüm üretmeye çalışıyorum, bu arkadaşların tek görevi kızgın atmak, çözüm bulmaya falan gelmiyorlar yani ha. Genişletmek için tıkla... Reklam yapıyorsun ve çözüm bulmaya çalıştığını mı düşünüyorsun cidden?
MustafaİRen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.951 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2021 #5 nekhtr40 dedi: Reklam yapıyorsun ve çözüm bulmaya çalıştığını mı düşünüyorsun cidden? Genişletmek için tıkla... Hocam, Aternos'a 1000 basacak bir site orası, ben orada anti ddoser olarak çalışan biriyim, adamlar Türkiye'ye boşuna sunucu açmadılar Artı 0 Eksi
nekhtr40 dedi: Reklam yapıyorsun ve çözüm bulmaya çalıştığını mı düşünüyorsun cidden? Genişletmek için tıkla... Hocam, Aternos'a 1000 basacak bir site orası, ben orada anti ddoser olarak çalışan biriyim, adamlar Türkiye'ye boşuna sunucu açmadılar
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.425 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Türkiye 3 Ekim 2021 #6 MustafaİRen dedi: Hocam, Aternos'a 1000 basacak bir site orası, ben orada anti ddoser olarak çalışan biriyim, adamlar Türkiye'ye boşuna sunucu açmadılar Genişletmek için tıkla... İşte kendi çalıştığın yerin reklamını yapıyorsun . Artı 0 Eksi
MustafaİRen dedi: Hocam, Aternos'a 1000 basacak bir site orası, ben orada anti ddoser olarak çalışan biriyim, adamlar Türkiye'ye boşuna sunucu açmadılar Genişletmek için tıkla... İşte kendi çalıştığın yerin reklamını yapıyorsun .
MustafaİRen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.951 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2021 #7 glikojen dedi: İşte kendi çalıştığın yerin reklamını yapıyorsun . Genişletmek için tıkla... Hayır bu sadece tavsiye Artı 0 Eksi
glikojen dedi: İşte kendi çalıştığın yerin reklamını yapıyorsun . Genişletmek için tıkla... Hayır bu sadece tavsiye
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.425 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Türkiye 3 Ekim 2021 #8 MustafaİRen dedi: Hayır bu sadece tavsiye Genişletmek için tıkla... Tavsiye ediyorsun kendi çalıştığın yerin. O zaman bende kendi iş yerimin reklamını yapayım? Artı 0 Eksi
MustafaİRen dedi: Hayır bu sadece tavsiye Genişletmek için tıkla... Tavsiye ediyorsun kendi çalıştığın yerin. O zaman bende kendi iş yerimin reklamını yapayım?
N nekhtr40 Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 307 3 Ekim 2021 #9 MustafaİRen dedi: Hayır bu sadece tavsiye Genişletmek için tıkla... Hayır buna reklam deniyor. konuyu açan kişi Aternos ile alakalı yardım istiyor sizin sitenizden değil. Artı 0 Eksi
MustafaİRen dedi: Hayır bu sadece tavsiye Genişletmek için tıkla... Hayır buna reklam deniyor. konuyu açan kişi Aternos ile alakalı yardım istiyor sizin sitenizden değil.
MustafaİRen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.951 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2021 #10 nekhtr40 dedi: Hayır buna reklam deniyor. Konuyu açan kişi Aternos ile alakalı yardım istiyor sizin sitenizden değil. Genişletmek için tıkla... Hocam, Aternos'ta kalmak istiyorsa kalsın, ben önerimi yaptım, (!) şimdi rahat uyuyabilirim size iyi çözüm üretmeler. Artı 0 Eksi
nekhtr40 dedi: Hayır buna reklam deniyor. Konuyu açan kişi Aternos ile alakalı yardım istiyor sizin sitenizden değil. Genişletmek için tıkla... Hocam, Aternos'ta kalmak istiyorsa kalsın, ben önerimi yaptım, (!) şimdi rahat uyuyabilirim size iyi çözüm üretmeler.